Гра Перукарня для тварин для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    чи Хотілося вам, хоч раз відчути себе справжнім перукарем, і робити модні і стильні стрижки, які обов'язково справлять враження на ваших клієнтів. На щастя, гра Перукарня для тварин надається вам таку чудову можливість, а до того ж, відвідувачами перукарні будуть тварини. Спочатку вам потрібно вибрати, яким майстром ви хочете бути: жіночим або чоловічим. Тобто у грі доступно два клієнта, хлопчик і дівчинка, виберіть собі одного з них, і вперед до перетворення стилю.

    Вам доступний величезний арсенал різноманітних предметів, в число яких входять: різні фарби, фен, праска, бритва, і, звичайно ж, ножиці, адже перукаря без них ніяк. Потім, використовуйте всі необхідні на ваш розсуд предмети, для того щоб створити унікальний образ вашого клієнта. Також, якщо ви хочете повернутися на кілька кроків назад, і почати деякі елементи зачіски спочатку, то є спеціальна функція, розташована внизу екрану.

    Ну, а якщо вам все подобається і ви бажаєте завершити свою роботу, то натиснувши на кнопку далі, вам відкриється меню, де можна надати стрижці, додаткових ефектів. На цьому створення зачіски закінчується. Після цього гра про перукарню для тварин дасть вам можливість зберегти свою роботу на фотокамеру, і природно зберегти в пам'ять комп'ютера. Таким чином, ви завжди зможете переглядати ваші кращі зачіски і ділитися фотографіями з друзями. Графіка і музика в грі, виконані на кращому рівні, і створять у вас тільки позитивні враження від ігрового процесу.

    .