Гра Шоу дельфінів 7 для дівчаток (Виступає дельфін 7) - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Опис тимчасово відповідає іншій грі. Якщо ви любите дивитися подання дресированих дельфінів, тоді гра Шоу дельфінів 7 запрошує вас стати організатором власного шоу. Декоруйте місце виступів, підберіть вбрання для артистів і придумайте програму уявлень. Буде весело!

    Гра Виступає дельфін 4

    Декорування аквапарку для виступів

    Барвиста гра переносить нас на морське узбережжя одного зі світових курортів. Відмінна графіка і насиченість кольорів дозволяють буквально відчути атмосферу всепоглинаючого відпочинку, що панує в таких містечках, заряджаючи позитивом.

    Головна героїня гри Виступає дельфін 7 — юна дівчинка-дресирувальниця. З малих років Даша дружить і грає з дельфінами, тому знає все про цих дивовижних ссавців. З їх дивовижним світом її познайомили батьки. Вони працюють дресирувальниками в дельфінарії і тренують ссавців для виступів. Батьки не тільки брали дівчинку на всі свої виступи, але й навчали тренувати дельфінів.

    В їх курортне містечко приїжджає багато туристів, які хочуть помилуватися граціозними дельфінами. Даші хочеться показати іншим людям, наскільки ці істоти прекрасні і талановиті. Тому вона вирішує відкрити власний аквапарк, щоб влаштовувати вистави з виступами дельфінів.

    Ваше завдання їй в цьому допомогти. Організація аквапарку дуже клопітка і відповідальна справа. Потрібно врахувати багато різних аспектів, щоб відвідувачі були задоволені, і дельфінам подобалося виступати.

    Допоможіть їй в грі визначитися з місцем для проведення вистав. Заднім фоном для шоу може служити морський пейзаж, сільські мотиви лугів або нічне місто з благородними колонами і вогнями підсвічування.

    В залежності від обраного фону, підберіть в грі покриття для підлоги: камені, плитку і т.д. Тепер потрібно подумати про озелененні. Для краси посадіть навколо сидінь пальми, дерева, соняшники.

    Оскільки виступи проводитимуться під відкритим небом, то глядачам буде незатишно сидіти на сонці. Подбайте про накриття від сонця для виступів. Поставте парасольки, грибочки, будиночки з солом'яними дахами.

    Для виступів в аквапарку потрібно встановити сидіння, на яких буде засідати публіка. По центру в грі потрібно розташувати басейн, в якому будуть виступати треновані дельфіни.

    Ряди сидінь і басейн повинні поєднуватися за забарвленням, щоб створювати загальну композицію. Наприклад, до басейну для виступів дельфінів з зеленим обідком краще підібрати лавки салатного кольору, а не червоного.

    Вбрання для артистів

    Артистами даного шоу виступають дельфіни. Щоб уявлення вийшло максимально видовищним і справило незабутнє враження на публіку, дельфінам для шоу необхідно підібрати вбрання. Наприклад, у грі вони можуть виступати в циліндрі і тільнику в різнокольорову смужку або в шапочці скомороха і нарядному платті. Розумніше буде підібрати вбрання для кожного номера. В їх акторському гардеробі одяг моряка, спідничка, як у балерини і т. д.

    Гра Виступає дельфін 4

    Інвентар та програма шоу

    Тепер виберіть іграшки, з якими дельфіни будуть показувати номери і трюки. Натисніть на іконку «м'ячик» на панелі меню внизу ігрового поля і підберіть арсенал для номерів. Спочатку дельфіни будуть на радість публіки гратися з м'ячиками, підкидаючи їх носиком вгору.

    Потім дельфіни сяйнуть своєю граціозністю і талантами каскадерів, проробляючи запаморочливі трюки: хвостаті актори будуть стрибати через кільце. Кілець в басейні ігри встановлено два на різній висоті. А ще артисти пограють з надувним кругом. Уявлень з м'ячиками в шоу-програмі буде кілька, оскільки дельфіни обожнюють з ними грати. Для кожного номера передбачені м'ячі різних кольорів.

    Разом з атрибутами для вистав будуть змінюватися прикраси залу. Наприклад, над головою публіки з'являться різнокольорові гірлянди з бантиками, висульки серпантину, прапорці та кульки. Атмосфера пануватиме радісна і святкова.

    Ви відмінно попрацювали в грі Виступає дельфін 7. Показали свої таланти дизайнера: затишно і гарно організували місце для вистав. Глядачі неодмінно залишаться дуже задоволені. А ще ви в грі показали себе чудовим організатором розваг і підібрали чудову програму для шоу і нарядили артистів. Безумовно, ви — природжений масовик-витівник.

    .