Гра Бен 10: Інопланетна надсила - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте фантастику? Мрієте про неймовірні пригоди, великі подвиги і незабутніх мандрах по далеких планет? Любите мультфільми про подвиги Бена 10? Тоді запускайте гру і проявіть себе непереможним супергероєм.

    Гра Бен 10: інопланетна надсила — суміш динамічного раннери, бойовика і екшену. Вас чекають запеклі бої на мечах, шалені гонитви, мандри по загадкових світів, бої з монстрами і т.д. Ласкаво просимо у світ Бена 10!

    Юний захисник Землі Бен 10

    До 10 років Бен був звичайним хлопчиком. В глибині душі він жадав неймовірних пригод і геройських подвигів, але, якщо б ні чудове провидіння, то цим мріям не призначено було б здійснитися. Одного разу під час кемпінгу в лісі Бен Теннісон знайшов дивовижне пристрій.

    Виявилося, що це магічний кристал Омнітрікс, що приховує ДНК 10 інопланетян. Як тільки хлопчик одягнув на руку цей прилад, він знайшов незвичайну великими силами і дар перевтілення в інопланетних істот. Тепер він міг стати непереможним супергероєм і кинути виклик кожному, хто замыслит зло для людства.

    Гра Бен 10: Інопланетна надсила

    Графіка і геймплей гри Бен 10: інопланетна надсила

    Гарна мультяшна графіка гри насичено і яскраво нам малює фантастичні світи і чудовиськ далеких планет. Багата фантазія ілюстраторів зобразила величезна кількість самих неймовірних монстрів. Тут і мерзенні людино-рептилії, і жахливі летючі миші, і пятиглазые дракони-восьминоги, і гігантські скоробеи з муміями, і жахливі боси.

    Управління в грі хоч і позначено 3 клавішами, але досить складне. Герой біжить сам по собі на шаленій швидкості, гравцеві залишається лише встигати перестрибувати через ями і рубати ворогів. Але завдання це не з простих. Монстрів у грі просто тьма-тьмуща з усіх сторін, так і ями на кожному кроці — спробуй не йди.

    Гра Бен 10: повернути скіпетр інопланетної надсили будь-якою ціною

    Незважаючи на те, що протистояння Бена 10 і підступного Вилгакса тривають роками, інопланетний лиходій не втрачає надії захопити Землю. Його витончена підступна натура вишукує все нові і нові способи, щоб перемогти супергероя, що стоїть на сторожі миру.

    Нагадаємо, що Вилгакс — самий могутній космічний монстр. Ватажок інопланетної армії. Його головна мета: захопити чарівний камінь Омнітрікс, щоб отримати ДНК прихованих в ньому генів супергероїв. З них він хоче створити армію суперсолдатів, щоб поневолити весь Всесвіт.

    Вилгакс дуже сильний і хитрий. Також він знає багато древні вселенські таємниці. Цього разу він дізнався про магічний скіпетр інопланетної надсили. Лиходій відразу ж знайшов і вкрав магічне зброю, щоб з його допомогою управляти воїнами всіх інопланетних рас.

    Не чекаючи поки Вилгакс збере незліченну військо і завдасть по Землі грандіозний удар, Бен 10 вирішив запобігти катастрофі. Щоб уникнути людських жертв, юний супергерой відправився в космос на далеку планету, на якій, за чутками, Вилгакс збирав армію.

    Як тільки Бен 10 приземлився, він буквально з перших секунд гри опинився в кривавій м'ясорубці. Планета кишіла агресивними монстрами всіляких рас і племен, які з люттю тигра накинулися на хлопця.

    Гра Бен 10: Інопланетна надсила

    Але безстрашного юнака, який бився з різними інопланетянами, вже не налякати ніякими чудовиськами. Він дістав свій двосічний меч і кинувся зі швидкістю вітру рубати головешки мерзенних тварюк.

    Ваше завдання в грі Бен 10: інопланетна надсила: допомогти героєві здолати всіх лиходіїв і повернути скіпетр, поки Вилгакс не наробив біди. В цьому шаленому забігу з перешкодами знадобиться хороша спритність і швидкість реакції, щоб встигати і монстрів рубати, і в яму не звалитися. Атакуйте мечем за допомогою лівої клавіші мишки. Для стрибків тисніть «Пробіл». Щоб нанести суперудар, тисніть «V».

    В цьому шаленому мессилове вам дуже знадобляться бонуси для поповнення здоров'я і сил. Тому умудряйтесь збирати зелені кружечки набігу. З кожним рівнем монстрів будуть ставати все кошмарнее. В кінці кожного левела доведеться битися з босом. Але бос буде вести бій ні один на один. Йому буде допомагати його армія монстрів. Кошмарні многоглазые істоти осадят Бена 10 атакою з повітря. Вас чекає 7 розбурхують рівнів, постарайтеся здобути перемогу.

    .