Гра Бен 10 на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Підшукуєте кльову бродилку на двох, в якій можна славно погеройствовать на пару з другом? Обожнюєте пригоди, фантастичні світи і супергеройське баталії? Тоді гра Бен 10 на двох запрошує вас відзначитися героєм і разом з другом врятувати Всесвіт.

    Юний захисник Омнивселенной

    Бен 10 відважний хлопчина-супергерой з мультсеріалів і коміксів, якого обожнюють всі діти. Незважаючи на свій юний вік, він майстерно володіє різними видами єдиноборств, віртуозно управляється з будь-якою зброєю і наділений талантом перевтілення в інопланетних істот в іграх. А все тому, що одного разу він відкрив для себе невичерпну силу магічного інопланетного кристала Омнітріксу.

    Це пристрій зберігало в собі зашифровану інформацію про ДНК 10 різних інопланетян. Після того, як Бен Теннісон приміряв його, Омнітрікс змішав ДНК хлопчаки з генами цих унікальних істот. Тепер Бен 10 в грі вміє перевтілюватися у Людини-вогню і стріляти вогняними кулями, ставати надшвидкісним Людиною-блискавкою або чотирируким силачем і т.д. З такими талантами він може дати відсіч будь-якому монстрові у Всесвіті.

    Не дивно, що Бен 10 проголосив себе супергероєм і зайнявся захистом Землі в іграх.

    Гра Бен 10 на двох

    Відважна соратниця супергероя у грі

    У цьому зануреному у злі світі, супергероєві нікому довіряти. Навіть його друзі при підходящому випадку переходять на бік зла і стають найнебезпечнішими ворогами. Єдині люди, на яких Бен 10 може розраховувати в грі — це його рідні. Дідусь Макс, хоч і не молодий, але дуже мудрий, тому направляє молодика.

    Зате двоюрідна сестра Бена 10 Гвен — його однолітка. Вона дуже смілива й хоробра дівчинка з загостреним почуттям справедливості, тому стала вірною напарницею супергероя. Гвен досконало володіє прийомами карате, оволоділа мистецтвом магії. А ще в її жилах тече кров інопланетних рас, тому Гвен відкрила в собі інопланетну великими силами. Всі ці таланти зробили її незамінною помічницею для Бена 10 в його героїчні пригоди в іграх.

    Бен 10: облога світу кіборгів у грі на двох

    Сьогодні Бену і Гвен в черговий раз врятувати світ. Вилгакс сколотив мільйонну армію кіборгів і збирається напасти на Землю. Омнітрікс останнім часом ослабнув, тому, щоб він міг відобразити настільки потужний удар ворога, необхідно поповнити його заряд.

    Щоб супергерої у грі Бен 10 на двох не змогли цього зробити, Вилгакс сховав кристали для підзарядки на своєму кораблі. Також він наставив скрізь сотні кіборгів і пасток. Допоможіть Бену 10 і Гвен у грі обійти всі пастки, щоб перемогти монстрів і зібрати всі кристали. Доля людства в ваших руках!

    .