Гра Зомботрон 1 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите розбурхує фентезі про далеких планетах і незвіданих раси? Жадаєте ризикових пригод і героїчних подвигів? Досить відважний, щоб воювати з зомбі? Тоді фентезійний екшен гра Зомботрон 1 запрошує вас погеройствовать в адреналінових світах, населених монстрами.

    Обитель зомбі

    Люди вже давно запідозрили, що вони не самотні в цій величезній безкрайнього Всесвіту. Щоб більше дізнатися про можливі сусідах, земляни почали проводити міжпланетні військові дослідження. Для цього були створені спеціальні астрономічні військові лабораторії. І ось одного разу одна з таких лабораторій почула дивний сигнал з глибин космосу. Розшифрувавши інопланетне повідомлення, люди зрозуміли, що існує агресивна раса, яка створює ядерну зброю і готується до міжпланетної війни.

    Гра Зомботрон 1

    Гра оповідає, що, щоб попередити можливе вторгнення інопланетян на Землю, військові відправляють корабель з біороботом на борту, щоб досліджувати ворожу планету.
    Координати призводять шатл на планету Зомботрон. Варто було в грі биороботу висадитися, як він відразу ж опинився в клоаці пекла. Зовні Зомботрон нагадував справжнє пекло, осявала його червоне зарево клокочущих жерл вулкана. Судячи з руїн, було видно, що на Зомботроне сталася ядерна війна. Вплив радіації породило нову расу кровожерливих монстрів. Мутанти всіх видів зовнішньо нагадували земних зомбі. Вони відразу ж ополчилися своїми сворами на астронавта.

    Перемогти мутантів Зомботрона

    При створенні екшену Зомботрон розробники не поскупилися ні на графіку, ні на спецефекти, ні на музичний супровід. Поринувши у гру, геймер мимоволі переймається жахливою атмосферою дикої постапокалиптичесой планети Зомботрон. Продумана екіпірування персонажа гри робить його гідним супротивником монстрам Зомботрона. По-перше, біоробот володіє спеціальним захисним костюмом. По-друге, він добре озброєний.

    Командування поставило завдання перед універсальним солдатом: зачистити планету перед висадкою людської армії. Для цього йому у грі потрібно досліджувати всі 10 підземель Зомботрона і усунути супротивника. Також в грі вояці належить вивідати їхні ядерні секрети, знешкодити ватажка — боса — і зам'яти міжпланетний конфлікт.

    Гра Зомботрон 1

    У кожному підземелля Зомботрона геймеру потрібно допомогти роботові виконати певні місії. Добудьте корисні ресурси (ядерні камені), заробіть 12 досягнень і проявіть кращий результат в грі.

    Як грати в гру Зомботрон 1

    Зомбі планети Зомботрон дуже агресивні, але при цьому досить дурні. Різні мутанти відрізняються своїми видами атаки, деякі вміють кидати бомбами, стріляти. Використовуйте хитрість, щоб вбивати за раз в грі більше монстрів. Для цього просто підривайте баки з пальним, поруч з якими знаходяться натовпу зомбі. Відразу в грі у вашому розпорядженні буде тільки пістолет. Але не впадайте у відчай. За успішні перемоги ви будете винагороджені монетками, за які можна купити дробовик, бронежилет, гранатомет, аптечки і т. д.

    Управляйте в Зомботроне 1 біороботом «WASD». Щоб вчинити дію в грі, тисніть «E» або «F, S». Застосувати аптечку — «H», перезарядити зброю — «R». Для перемикання зброї тисніть «Q». Пам'ятайте: Земля розраховує на вас!

    .