Гра Бен 10 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Не можете жити без спорту? Є затятим фанатом скейтбордингу і любите показати клас на дошці? Захоплюєтеся Беном 10 і його неймовірними пригодами? Тоді запускайте гру Бен 10 2 і допоможіть супергероєві проявити себе видатним спортсменом і перемогти в чемпіонаті по скейтбордингу, показавши кращий результат. Бен 10 дуже розраховує на вашу допомогу!

    Юний приборкувач дошки виступає в чемпіонаті по скейтбордингу

    З малих років, поки Бен Теннісон ще не відкрив для себе суперсилу Омнітріксу, він був затятим фанатом скейтбордингу. Хлопчисько не пропускав жодного чемпіонату по телебаченню і всією душею захоплювався майстерністю знаменитих приборкувачів дошки. Він шалено мріяв стати лихим каскадером і проробляти такі ж божевільні трюки на дошці.

    Гра Бен 10 2

    тих пір, як він став супергероєм Беном 10, в його любові до скейтбордингу нічого не змінилося. Незважаючи на несамовиті протистояння з страшнейшими лиходіями у Всесвіті, в душі він все той же відчайдушний хлопець, який мріє стати чемпіоном в скейтбордингу. У вільний від подвигів і порятунку Землі час він розсікає на дошці по вулицях рідного міста, щоб відточувати свою майстерність.

    Сьогодні дуже важливий день у житті спортсмена Бена 10 — Чемпіонат зі скейтбордингу. На цей раз він не просто сторонній глядач, а учасник змагання. Ми з вами в грі Бена 10 2 переносимося прямо на місце подій і повинні допомогти хлопчику перемогти у змаганні.

    У грі супергерой стоїть на старті і чекає сигналу ведучого. На спортсмена його традиційне вбрання: зелені брюки і біла сорочка з чорним кантом. Для безпеки Бен 10 надів наколінники рукавиці на руки. Скейтборд героя по дизайну і забарвленню гармонує з екіпіровкою. Змагання очікується дуже жорстким і напруженим. Численні глядачі вже чекають своєї години обсипати спортсмена оплесками.

    Графіка і управління

    Графіка в грі Бена 10 2 хоч і не претендує на 3D, але досить хороша. Игроделы добре промалювали самого супергероя, навколишній пейзаж теж виконаний гідно. Творці малюють нам милий містечко: величезні бунгало, церкви і т.д. Шкода тільки, що один і той же фон весь час повторюється в різних левелах. Зате гра настільки захоплююча і динамічна, що задивлятися на навколишні види особливо ніколи: треба стежити за дорогою, щоб не гепнутися.

    Особлива перевага цієї гри в тому, що можна вибрати версію російською мовою.

    Управління в грі з одного боку дуже просте, з іншого — здолати маршрут досить складно. Для пересувань скейтбордиста використовуйте «Стрілочки». Щоб підстрибнути, тисніть «Пробіл». Клавіші «F,D,S,A» використовуються під час гри, щоб робити всілякі видовищні трюки. «G» дозволяє показати самий ефектний трюк: перевернути скейт над головою. За кожен трюк задоволена видовищем публіка аплодує спортсмену в грі. Задати переможний настрій під час гри допоможе ритмічна музика.

    Як грати

    Коли зайдете в гру, відразу приготуйтеся стартувати: після відліку провідного тисніть стрілку «Вперед». Вгорі екрана на табло будуть фіксуватися успіхи Бена 10 в цій запальній гоночної грі: час і швидкість. Допоможіть Бену 10 показати кращий результат і за найкоротший проміжок часу пройти маршрут з трамплінами та набрати максимум балів.

    У грі Бену під час цього стрімкого заїзду потрібно ухитритися ще збирати бонуси. Тут вони представлені пакетиками з чіпсами, що нагадують продукцію Макдональдс. Щоб дотягнутися до деяких, доведеться проявити неабияку спритність і вправність.

    Гра Бен 10 2

    Вам належить подолати найскладніші траси з різкими крутими спусками і підйомами, запаморочливими трамплінами, з яких потрібно примудритися благополучно приземлитися, щоб не скрутити собі шию. Постарайтеся виконувати на скейті божевільні сальто і інші неймовірні трюки, щоб набрати побільше очок і порадувати глядачів.

    На фініші Бена 10 зустрічає його сестра і соратниця в геройських баталіях. Якщо Бен 10 показує погані результати, затримується або падає, вона несхвально дивиться на нього, даючи зрозуміти, що супергероєві соромно так погано їздити.

    Допоможіть у грі Бену не розчарувати сестру і глядачів. Покажіть кращий результат у всіх левелах, щоб збулася місця Бена 10 стати чемпіоном по скейтбордингу.

    .