Гра Залізна людина 3

    Проходження

    Опис Гри

    Захоплююча колекція пазлів про подвиги одного з найбільших супергероїв. Якщо ви обожнюєте приємно скоротати вечір за складанням картинок, якщо захоплюєтеся захоплюючими сюжетами коміксів і фантастичним блокбастером про Залізну людину, то ця гра просто створена для вас. Запускайте гру Залізна людина 3 і цікаво проводите час за улюбленим хобі.

    Залізна людина — космічний монстр або творіння геніального винахідника?

    Всі ми пам'ятаємо чудову історію про вторгнення на Землю підступного інопланетного володаря десептиконів — Мегатрона — та армії автоботів під головою Оптимуса Прайма, які стали на захист людства. Може супергерой Залізна людина один з них і прийшов до нас із космосу? Він теж залізний і схожий на робота. Чим не прибічник Мегатрона або соратник Оптимуса Прайма?

    Давайте заглянемо в біографію і дізнаємося таємницю його чудесного появи. Ентоні Старк був мільйонером-філантропом і божевільним ученим. Цей улюбленець долі був повернутий на винаходи. Особливо його надихала військова індустрія. Одного разу він відправляється в Афганістан для тестування свого чергового дітища — ракети «Єрихон». Під час експерименту Старка викрадають терористи, щоб він розробив для них суперзброю.

    Замість цього Тоні Старк створює неймовірний високотехнологічний бронекостюм для втечі з ув'язнення. Вирвавшись з його допомогою на свободу, Старк вирішує використовувати свій винахід для захисту людства. Він одягається в костюм і виходить боротися зі злом. Так з'являється супергерой Залізна людина, організатор команди Месників.

    Залізна людина 3: хроніки пригод, ожилих у грі

    Злий Халк, якого Залізна людина за хуліганство вигнав із Землі в космос, повернувся і жадає помсти. Першим ділом він розбив на друзки всі згадки про подвиги Залізної людини. Ваше завдання в цій грі зібрати осколки в єдину картину. Пазли дуже барвисті і супроводжується приємною музикою. Виділіть мишкою фрагмент, щоб повернути його в потрібному напрямку. Успіхів!

    .