Гра Бен 10 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Бен 10 2 — захоплююча суміш бродилки, бійок, пригод і фентезі. Гра заснована на мотивах знаменитого однойменного мультсеріалу і дозволить його фанатам особисто погеройствовать в ролі дивного супермальчишки. Також вона приведе в захват любителів спекотного битв на мечах та східних єдиноборств.

    Хлопчисько, якому будь-яке море по коліно і будь-які гори по плече!

    Герой гри дивовижний хлопчик. Давайте детальніше зупинимося на його особистості, щоб краще зрозуміти сюжет. Бенн Теннісон був звичайним 10-річним хлопчиком, як і тисячі інших. Він мріяв про неймовірні пригоди, великі звершення і подвиги. І одного разу його мрії матеріалізувалися. Коли він був на літніх канікулах у бабусі, то з цікавості відправився досліджувати ліс. Йому в руки попалася дивовижна інопланетна річ — магічний кристал Омнітрікс.

    Він містив генетичну інформацію про ДНК 10 різних інопланетних істот. Зовні Омнітрікс був схожий на годинник. Бен не втримався і приміряв дивовижну річ. Ця секунда все перевернула його життя. Чарівним способом кристал змішав ДНК хлопчаки з генами інопланетян, хлопчик отримав неймовірну великими силами і можливість перевтілюватися у різні істоти. В одну мить звичайний пересічний хлопчисько став найбільшим супергероєм, спроможним вершити долю Всесвіту. Але оскільки Бен був добрим хлопчиком, в грі він свій новопридбаний дар направив на боротьбу зі злом.

    Гра Бен 10 2

    Гра Бен 10 2: нинзятские хроніки

    З дня свого становлення супергероєм Бен 10 2 переможно веде в грі невпинну війну зі своїм заклятим ворогом Вілгаксом. Цей найбільший з інопланетян замислив поневолити всю галактику, і Землю в тому числі. Але навіть його незліченна армія ніяк не допомагає йому подолати хлопчиська, що стоїть на його шляху до абсолютної влади.

    У кого тільки за цей час не перевтілювався Бен 10, щоб перемогти підступного Вилгакса: надшвидкісну блискавку, Вогняного людини, мерзенного літаючого жука, атакуючого слизом і т.д. Сьогодні, щоб перемогти, йому доведеться прийняти вигляд ніндзя.

    Оскільки Бен 10 швидко обчислював інопланетних засланців Вилгакса, то негідник вирішив змінити тактику. Він підняв духи древніх ніндзя, пообіцявши їм безсмертя і всі добра землі, якщо допоможуть йому розібратися з Беном 10 і заволодіти Омнитриксом. Стародавні бійці прийняли пропозицію Вилгакса і оголосили війну Бену 10.

    Різанина на острові нападів ніндзя

    Гра Бен 10 2 переносить нас на дикий острів, загубився в океані. Подібно великому Джеку Горобцю, супергерой Бен 10 припливає на ці забуті богом землі на великому кораблі. Бен 10 одягнений в костюм ніндзя і озброєний катаної. Саме на цьому дикому острові далеко від цивілізації Бен вирішив дати бій поплічникам Вилгакса, щоб ніхто з людей не постраждав.

    Гра Бен 10 2

    Ваша задача в грі: допомогти Бену 10 здійснити його героїчну місію по зачистці острова від бандитів. Місцевість вас зустрічає недружелюбно. Не встигаєте ви зійти на берег у грі, як відразу ж озброєні до зубів бійці прагнуть вас порізати на вінегрет. Щоб протриматися в цьому мессилове, будьте весь час напоготові, рубайте мечем наліво і направо. Для руху в грі використовуйте «Стрілки». Щоб атакувати — тисніть «Z». Стрибайте з допомогою «Пробіл».

    Щоб перемогти, доведеться не тільки швидко реагувати і бездумно махати катаної, доведеться ще задіяти логіку мислення. Наприклад, потрібно зрозуміти, як усунути стіну між вами та бійцем. Якщо пустити в хід кмітливість, то виявиться важіль, піднімає перешкоду, до якого треба дістатися сходами.

    У грі вам належить стрибати по небезпечним платформ. Чим далі буде заходити гра, тим Бену 10 буде складніше долати ворогів. Доведеться лазити по канату, вступати в бій не просто з ніндзя, а з примарами аборигенів, одягнених в зброю. Ви отримаєте масу задоволення від цієї захоплюючої гри.

    .