Гра Бен Тен Омниверс - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Бен Тен: Омниверс — пригодницький екшен для фанатів бродилок в стилі плейстейшеновских часів. Закручений сюжет, гарна графіка, море пригод і героїчних подвигів чекають вас тут. Запускайте і захоплююче проводите час в ролі знаменитого супергероя!

    Бен Тен і його команда

    Головний герой гри Омниверс — Бен Тен. Цей хлопчисько-супергерой з коміксів, створених групою «Man of Action», любимо дітьми у всіх куточках планети. Бен Тен герой сотень ігор і мультфільмів. Незважаючи на свій юний вік, він тримає в страху все вселенське зло. Ніде лиходії не можуть сховатися від його гніву. Він наздоганяє їх в космосі, винищує на Землі, дістає навіть у глибинних надрах підземних лабіринтів. Він досконало володіє єдиноборствами і будь-якими видами зброї, а також вміє приймати вигляд сверхсуществ. Але так було не завжди.

    Гра Бен Тен Омниверс

    До 10 років Бен Теннісон був звичайним хлопчиком, який безтурботно і нудно проводив канікули в сільській глушині. Але з тих пір, як він знайшов чарівне пристрій Омнітрікс і знайшов дар перевтілення в інопланетян, його життя повністю змінилося. Тепер він великий супергерой Бен Тен, який стоїть на сторожі миру у Всесвіті.

    Двоюрідна сестра Гвен стала його соратницею в подвигах. Дівчина відмінно володіє карате, навчилася користуватися магією, а згодом відкрила в собі дар інопланетної надсили. Але у цій версії гри Гвен потрапила в біду і завдання брата її врятувати.

    Ворог Бена 10 Кевін

    Кевін в грі негативний герой, здатний поглинати енергію. Один час хлопці дружили, адже він захистив Бена від хуліганів. Але після того як Кевін напав на поїзд, Бен Тен зрозумів, що їм не по дорозі. В помсту Кевін зумів засмоктати частина енергії Омнітріксу, що подарувало йому надлюдські здібності. Якийсь час він міг перетворюватися в прибульців з Омниверса, але потім ситуація вийшла з-під контролю і Кевін мутував в покруча на підставі сукупності всіх монстрів.

    Основна мета лиходія в грі: забрати Омнітрікс, щоб повністю поглинути всю його енергію.

    Бен Тен: графіка і геймплей гри Омниверс

    По геймплею і музиці Омниверс віддалено нагадує ігрові світи приставок денді. Тому особливо сподобається тим, хто відчуває ностальгію за плейстейшеновским часи. Але в Омниверс, звичайно, графіка набагато багатшими. Сам герой та ігрові світи добре промальовані. Але сам стиль гри і музика мимоволі нагадують старий добрий Чорний плащ.

    Гра Бен Тен: Омниверс — пригоди в підземних лабіринтах

    Давайте спочатку розберемося, чому у героя взагалі виникла необхідність вирушати в склеп повний небезпек. Для цього заглянемо в передісторію.

    Оскільки Гвен була сестрою і соратницею Бена Тен, вони багато часу проводили разом. Так і в цей раз. Після чергової вдало виконаної місії вони поверталися додому. По дорозі вони розділилися, і Гвен залишилася одна. Коли хлопчик потрапив додому, його чекало гнітюче повідомлення. «Твоя сестра у мене. Якщо протягом 24 годин ти не принесеш мені кристал Омнітрікс, то вона загине», — повідомлялося в записці від лиходія Кевіна.

    Віддати сили Омниверса в руки такого монстра — означало б знищити всю Землю. Єдиним виходом для Бена 10 в грі залишалося знайти і звільнити Гвен раніше, ніж Кевін її вб'є. Бен включив навігацію на пристрої Омниверс і почав шукати місце пропажі Гвен. Пошуки привели до відкритого люку.

    Гра Бен Тен Омниверс

    Бен спустився вниз і потрапив у повну темряву підземелля. Сотні тунелів та ходів змішувалися в одному шаленому лабіринті. Рахунок йшов на хвилини, і потрібно було розплутати цей клубок раніше, ніж загине Гвен.

    Ваша задача в грі: допомогти супергероєві відшукати правильний шлях, подолати небезпечні перешкоди, перемогти всіх лиходіїв і врятувати сестру.

    Для управління Беном 10 використовуйте «Стрілочки». Щоб стріляти, тисніть «Пробіл». Щоб вижити в підземеллі, потрібно постійно поповнювати запас енергії Омнітріксу, тому збирайте зелені кола.

    Кожен куточок підземелля кишить кіборгами, мишами та іншими монстрами, яких треба відстрілювати. Доведеться пробиратися по платформах, підійматися по небезпечним сходах, з клаптики грунту долати кислотні річки, обходити преси. Пасток в грі дуже багато. Від вас буде потрібно гранична спритність, щоб зуміти пройти цей пекельний маршрут. Це справжній виклик для майстерності геймера.

    .