Гра Бен 10 Омниверс 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте захоплюючі динамічні літалки, які весь час тримають в напрузі? Завжди відчували в собі тягу до супергеройствам? Любите мультик про Бена 10 і захоплюєтеся його фантастичними подвигами? Тоді поспішайте особисто взяти участь у його неймовірних пригодах в цікавій грі Бен 10 Омниверс 2!

    Від звичайного хлопчика до непереможного супергероя

    Коли цей хлопчина тільки народився, йому вже судилося стати великим. І ось чорний день для всього вселенського зла настав: 10-річний хлопчик Бен Теннісон відкрив свої надсили. Запитаєте, як це сталося? Все дуже просто. Як і всі хлопчики, Бен 10 їздив на канікули до бабусі і дідуся. І ось одного разу, коли він грав у лісі, знайшов магічний прилад Омнітрікс інопланетного походження. З тих пір, як він приміряв ці дивовижні годинник, Бен 10 став непереможним супергероєм з унікальними здібностями перевтілення. Добрий хлопчик вирішив покласти на себе місію захисту Всесвіту. З тих пір невтомно стоїть на захисті Землі від інопланетного вторгнення прибульців і веде нескінченну боротьбу з їх підлою ватажком Вілгаксом

    Гра Бен 10 Омниверс 2

    Сага про повітряних подвиги

    Сюжет гри заснований на мотивах чергової серії мультсеріалу про пригоди супергероя «Бен 10 Омниверс 2». Собі в соратники Бен вирішив взяти своїх близьких. Його дідусь Макс був бувалим космонавтом, а кузина Гвен також горіла бажанням боротися зі злом. Разом вони сколотили потужну команду санітарів космосу. Таланти стратега та великий досвід дідуся допомагав молодикам, граючи, перемагати в битвах з ворогом. Вилгакс, який давно мріяв заволодіти Омнитриксом, але постійно терпів поразки перед Беном 10, нарешті, в Омниверс 2 намацала хворе місце хлопчаки. У грі він захопив у заручники його дідуся Макса і став шантажувати Бена 10 життям дідка. У грі Омниверс ватажок прибульців погрожував, що якщо герой не віддасть йому магічний кристал, то він уб'є його діда. Допоможіть героєві визволити Макса і зберегти чарівний камінь від лиходія.

    Бен 10: як грати в Омниверс 2

    Стрибайте на маневрений літальний апарат з потужною вражаючою силою і летите рятувати старого. Координуйте політ Бена і стріляйте мишкою. Сьогодні небо нагадує мінне поле: обійдіть всі перешкоди. Збирайте аптечки і бонуси, ведіть відстріл ворожих кораблів. Пам'ятайте: Макс розраховує на вас! Головне в грі: бути спритним і уважним, тоді все вийде!

    .