Гра Людина-павук 2 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте запальні екстремальні мотогонки? Любите фентезійні історії про подвиги супергероїв? Тоді запускайте гру Людина-павук 2 і захоплююче проведіть час.

    У цій захоплюючій грі розробники поєднали відразу два жанри — гонки і супергеройське баталії. Все це забезпечило грі популярність у фанатів Людини павука і мотогонок. Жанр гонок вже настільки обіграний, що для того, щоб привернути увагу до нього, весь час доводиться придумувати щось оригінальне. І в цій грі у розробників це відмінно вийшло. За основу взяли сюжети з гучних блокбастерів про Людину павука, приправивши їх елементами з коміксів. Вийшов вибуховий коктейль для любителів гонок з родзинкою. Погодьтеся, куди веселіше грати не пересічним гонщиком, а знаменитим супергероєм з популярного фільму і коміксів!

    Супергонщик з надлюдськими здібностями

    У грі Людина-павук 2 наш супергерой, як завжди, одягнений у свій знаменитий костюм в паучьем стилі. Їде він на ефектному червоно-синьому байку, прикрашеному павутиною, що добре гармоніює з тональністю його костюма.

    Гра Людина-павук 2

    Особливі риси Людини павука: неймовірна надсила, геніальний інтелект, вражаюча спритність, розвивала надшвидкість і витривалість. А «павукове чуття» дозволяє йому передбачати небезпеки і благополучно з них виплутуватися.

    Звідки ж Спайдер-мен отримав ці унікальні здібності? Давайте заглянемо в його біографію. Раніше Пітер Паркер був звичайним студентом. За обдарованість та тягу до знань однокурсників називали його «книжковим хробаком». І так би все і залишилося, якби, завдяки чудовому провидінню, він не знайшов таланти супергероя.

    Одного разу під час відвідин наукової виставки Пітера вкусив радіоактивний павук. Потрапили в організм речовини справили феноменальні зміни в Пітері. У нього з'явилися «павукові здібності. Паркер зміг здійснювати неймовірні стрибки, лазіння по прямовисних поверхнях, здобув дивну великими силами. Будучи по натурі доброю людиною із загостреним почуттям справедливості, Пітер вирішив пустити свої таланти на благо суспільству.

    З допомогою своїх наукових знань винайшов спеціальний костюм, який би допоміг йому в супергеройським діяльності. Хлопець сконструював спеціальний пристрій і розмістив його на зап'ястях рук, щоб вистрілювати павутиною.

    Так Пітер перевтілився в супергероя — Людини павука — і оголосив війну всієї злочинності міста. У цій грі Людина-павук 2 нам пощастить взяти участь у чергових його пригоди.

    Нічний дозор супергероя: місто може спати спокійно!

    Після останньої мотодуэли з лиходіями злочинного світу — Пісочним людиною і Веномом — байк Людини павука неабияк пошарпався. Машина була вже нестабільна і могла в будь-який момент підвести, що неприпустимо для людини, ведучого ризикований спосіб життя. Тому за замовленням Людини павука помічники сконструювали для нього новий мотоцикл. Він був набагато красивіше і могутніше колишнього. Щоб байк грози злочинності був вже здалеку впізнати, його прикрасили емблемою павука.

    Гра Людина-павук 2

    Сьогодні Людина павук виїхав на нічний дозор на новому байку і планує його обкатати і випробувати можливості.

    Графіка гри малює нам нічний Нью-Йорк, який спокійно спить, знаючи, що на сторожі його спокою стоїть Людина павук. Темні кам'яні джунглі хмарочосів підносяться вздовж траси, якою патрулює наш герой.

    Ваша задача в грі: допомогти героєві впоратися з новеньким мотоциклом і благополучно обколесить весь місто. Вороги Спайдер-мена — підступний Ящір і Веном — розкидали по всьому місту його суперприспособления. Потрібно допомогти герою зібрати все своє спорядження. Але це не так просто, як може здатися на перший погляд.

    Дорога, по якій він їде, нагадує справжні бархани. Траса спочатку різко піднімається вгору, а потім також несподівано спускається вниз. Не перевернутися і не зламати собі шию в таких умовах важко навіть Людині павуку.

    До заповітних кружечків з «павучої» емблемою запросто не дотягнешся. Потрібно використовувати вміння стріляти павутиною, щоб збити гурток. Потрібна неабияка спритність, щоб зробити це «на ходу». Управляйте в грі заїздом Людини павука 2 «Стрілками». Щоб вистрілити павутиною, тисніть «Пробіл». Супергерой розраховує на вас!

    .