Нова гра Барбі - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте лялечку Барбі і возитися з макіяжем? Тоді запускайте гру Нова Барбі і створіть для нареченої і її подруг неймовірний макіяж на весілля.

    Довгоочікуване весілля

    Барбі і Кен — просто ідеальна пара. Вона — гламурна білява блондинка з ангельським обличчям і витонченою фігурою. Він — брюнет з розкішним каштановим волоссям, дивовижним поглядом, красивим обличчям і спортивною фігурою. Про неї зітхають всі хлопці, яким хоч раз випадало побачити таку красуню. Про нього мріє будь-яка дівчина.

    Пара довгий час зустрічалася, постійно відкладаючи перехід до більш серйозних відносин. Барбі хотілося веселощів і свободи. Їй не хотілося обтяжувати себе новими труднощами заміжньої життя: господарством, готуванням, вихованням дітей.

    Але ось вона вирішила почати нове життя і прийняла запрошення Кена стати його дружиною. Тепер днями відбудеться грандіозна весілля. Весільна сукня вибрано, торт замовлений, зал для гулянь теж, запрошені гості. Але раптом Барбі згадала, що їй потрібен новий візажист. Адже їй, щоб бути красивою нареченою, важливий божественний макіяж. Вона запрошує вас в грі поворожити над новим образом її і подружок.

    Макіяж для нареченої і її подруг

    Запускайте нову гру і вибирайте дівчину, для якої ви в першу чергу будете робити макіяж. Буде справедливо, якщо подруги пропустять новоявлену наречену, і ви відразу почнете саме її. А можливо, навпаки, краще в грі набити руку на подруг, а вже потім братися фарбувати наречену.

    у грі У вас буде широкий вибір нової косметики для макіяжу Барбі. Ви відчуєте себе професійним візажистом в цьому салоні краси. Спочатку в грі спонжіком протремо особа Барбі від забруднень. Потім тональним кремом приберемо синці під очима. Подрисуем брови олівцем. Накрасим повіки красивими тінями. І так поки не створимо новий образ Барбі. Загалом, чекає вас у грі макіяж за всіма правилами, що дозволить навчитися його правильно робити.

    .