Гра Зомботрон 4, 5, 6: дата виходу - грати онлайн безкоштовно для хлопчиків

    Проходження

    Опис Гри

    Серія ігор зомботрон, підкорила серця багатьох гравців по всьому світу. Причому у самій грі немає нічого незвичайного. Ви не знайдете тут ніяких унікальних особливостей, які б не зустрічалися в інших аркадних стрілялках. Але з чим же тоді пов'язана така популярність цієї аркади? Ми б виділили дві речі. Перша — це те, що гра зроблена з душею. Причому це впадає в очі, буквально з перших секунд управління персонажем. Все оформлення, елементи інтерфейсу, складність проходження, ретельно виміряні і дозволяють геймерів насолоджуватися ідеальним світом, який захоплює вже з самої першої секунди. Як нам здається, саме завдяки опрацюванню всіх дрібниць ця гра стала на стільки популярною.

    Ще однією дуже важливою особливістю цієї гри є її графіка, всі текстури тут промальовані просто ідеально, навіть складається таке відчуття, що ми дивимося не на 2Д картинку, а кудись углиб, у 3д. Так що це теж скоріше за все зіграло не малу роль в популярності проекту. Ну і третьою складовою успіху Зомботрона став досить цікавий, а найголовніше, продуманий сценарій, яким може похвалитися далеко не кожна онлайн гра. Щоправда, якщо говорити про геймплей аркади, то незважаючи на просте проходження, битися з зомбі зовсім не просто, тому що є дуже велика ймовірність, що на перших парах, а також на найбільш важких рівнях ви часто гинути.

    Будуть нові ігри Зомботрон 4, 5, 6

    Звичайно, всі фанати цієї серії, ті, хто пройшов три попередні частини з нетерпінням чекають продовження. І ми його теж з нетерпінням чекаємо. Незважаючи на те, що третя частина аркади отримало логічне завершення, ми сподіваємося, що розробник продовжить свій проект і випустить нові частини. До речі, розробником серії є російський програміст AntKarlov, завдяки чому, ми легко можемо отримати останні новини про продовження. Щоправда новини на жаль не дуже веселі. У своєму блозі, автор написав, що в 2014 році продовження аркад не передбачаються. У всякому разі у флеш форматі.

    Гра зомботрон 4

    Запис блогу розробника ant-karlov.ru.

    Так що безкоштовні онлайн ігри Зомботрон 4, 5, 6 в цьому році можна не чекати. Але можливо, автор, порадує нас чимось більш цікавим. Наприклад версією для мобільних пристроїв, або може бути навіть інді-версії для PC і MAC. Так що стежте за новинами на офіційному блозі автора, посилання на який розміщено трохи вище.

    .