Гра Герої ударного загону 3, 4, 5: дата виходу - грати онлайн безкоштовно в інші частини

    Проходження

    Опис Гри

    Герої ударного загону — це одна з кращих серій стрілялок, доступних прямо в онлайн, у вікні вашого браузера. В цій серії, у вас є можливість керувати не одним, а відразу 4 персонажами, причому кожен з них відповідає за певний клас. Один буде хороший в ближньому бою, але мати низьку точного попадання, інший навпаки буде снайпером, але мати малу захист, третій, завдяки своїй броні, зможе витримати десятки кульових попадань, ну а четвертий, професійний медик, здатний допомагати своїм бойовим товаришам вижити. Роль кожного члена ударного загону дуже важлива, і грати ви зможете за кожного з них.

    Також, ця гра славиться величезною кількістю всілякого зброї, яке буде доступне у міру проходження місій. Правда для того, щоб одягнути цю зброї на персонажів, від вас буде потрібно спочатку набрати необхідний рівень. Не можна забувати і про можливості поліпшення характеристик героїв, збільшення кількості їх життів та інших важливих параметрів. До речі, якщо в першій частині гри битви відбувалися на землі, то в другій частині, команда професійних бійців, під керівництвом командира вирушила в космос, на навколоземну орбіту.

    Коли вийду наступні частини

    Як така, гра Герої ударного загону 3 вийшла в кінці 2013 року, під назвою Strike Force Heroes Extraction, однак вона не адаптована під флеш формат і працює тільки на мобільних телефонах і планшетах, причому тільки під управлінням операційної системи Apple. Знайти її можна в офіційному магазині, ім'я, яке ми згадували трохи вище. Правда, вона ще й не безкоштовна, але коштує всього 66 рублів. Коли вийдуть онлайн ігри Герої ударного загону 4 і 5 — поки невідомо і розробники теж не поспішають ділитися своїми намірами. В одному з інтерв'ю, вони написали наступне.

    Уривок з інтерв'ю розробників з сайту armor.ag

    Ми зазвичай не думаємо про продовженнях. А замість цього, ми працюємо над новими ідеями, створюючи гру на чистому ентузіазмі. Це допомагає нам створювати більш цікаві і продумані гри. З-за цього, ми поки не знаємо, чи будуть гри Герої ударного загону 3, 4, 5 або серія була закінчена на 2 частини. Але ми продовжимо думати про різних сюжетних поворотах для гри, і якщо їх набереться досить багато, ти ми випустимо продовження.

    А нам залишається лише чекати виходу нової частини гри в 2015 році.
    Оновлення: Нова частина гри вийшла, а значить ви вже можете пограти в неї онлайн на нашому порталі!

    .