Гра Герої ударного загону 1 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    У цій грі тобі належить пройти 15 рівнів, кожен з яких об'єднаний спільною сюжетною лінією. Під час проходження рівнів ви зможете керувати цілою командою спеціально навчених бійців, названих ударним загоном. Ця команда здатна виконати самі важкі завдання і поодинці знищити цілу армію супротивників. Безкоштовна онлайн гра Герої ударного загону 1 — це одна з найбільш продуманих і цікавих стрілялок. Кожному геймеру, на вибір даються чотири персонажа — медик, снайпер, командир і танк. Медик — здатний заліковувати рани інших членів команди, але при цьому має дуже слабкою силою атаки і середньої захистом, а також не здатний носити на собі важке озброєння.

    • Снайпер — на початковому етапі володіє дуже потужною снайперською гвинтівкою, а також найбільшою точністю атаки. Здатний потрапити у ворога з величезного відстань, але при цьому не витримує навіть пари прямих влучень.
    • Командир — навіть з самого початку має при собі скорострільний автомат з великою кількістю патронів. Командир має непоганий захистом, а також має можливість одягати на себе будь-яке озброєння. Кількість життів, у цього героя буде більшим, ніж у медика і снайпера, але меншим, ніж у танка.
    • Танк — самий захищений персонаж в грі. Володіє найбільшою кількістю життів, а також найбільш міцною бронею. Здатний витримати атаки відразу декількох супротивників. Після поліпшення може одягнути щит і зробити ще більш захищеним. Танк, як і медик в першу чергу служить для допомоги своїй команді, хоча грати за нього теж досить цікаво.

    Причому коли ви будете грати в Герої ударного загону 1, то зможете набирати досвід, кожним з цих персонажів, а з досвідом, до них будуть приходити і нові вміння, а також з'явиться можливість одягати більш потужні знаряддя. Адже в грі налічується понад 65 видів озброєння. Щоб повністю пройти цю аркади, ви повинні не тільки подолати всі 15 сюжетних місій, але і прокачати до максимального рівня всіх 4 героїв, ставши професіоналом, кожним з них! Ну і звичайно, заради інтересу, ви повинні випробувати всі 65 гармат, щоб з'ясувати, яка з них сама крута і ефективна в битві з супротивником.

    .