Гра Вибух плазми 1 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Іноді, навіть розробникам флеш ігор вдається створити справжні шедеври, які не втрачають популярність роками, а то й десятками років. Вже і сильно застаріла графіка і геймплей слабенький, але при цьому сама гра на стільки цікава, що ти забуваєш про всі інші її недоліки. Та й останнім часом жанр інді ігор, в яких немає приголомшливою графіки і спецефектів, усе більше набирає популярність серед звичайних геймерів.

    Творцям гри вибух плазми 1 вдалося зробити справжній шедевр, який ось уже 5 років не втрачає популярність і в який досі обожнюють рубатися і дорослі і діти. Тут ви переміститеся в майбутнє, де в ходу лазерні гвинтівки й кулемети, а кожна людина носить захисний біонічний костюм. Використовуйте свою зброю, для того, щоб знищити ваших ворогів і проходити на наступні рівні. Перша частина стрілялки не може похвалитися гарною графікою, проте проходити її буде дуже цікаво, адже сюжетна складова і геймплей тут на висоті. Знищувати ворогів тут на стільки цікаво, що цей процес затягує і ви просто не зможете від нього відірватися. Адже для того, щоб перемогти противника, мало потрапити в нього, потрібно потрапити точно в голову, ну або зробити 3-4 прямих попадання в живіт.

    як ворогів тут виступатимуть члени злочинної організації, однак у них не буде такого класного костюма, як у вас, так що і їх захист буде менше. Також радимо звертати увагу на різноманітні предмети — червоні бочки з пальним, контейнери з вогненебезпечним речовиною і т. д. — за потрапляння в такі предмети, вони будуть вибухати, і знищувати всіх стоять поруч ворогів. Так можна легко заощадити свої патрони і життя. На цій сторінці ви можете грати у вибух плазми 1 онлайн, безплатно, адже вас ніхто не буде обмежувати у часі!

    .