Гра Зоопарк з тваринами для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Багато бували хоч раз в зоопарку, пам'ятають ті приємні відчуття і хотіли побути довше з улюбленими тваринами і взяти участь у догляді за ними. Адже так приємно спостерігати за процесом життя улюбленої тваринки, будь то це слоник, леопард, мавпочка, або жираф. Але ще приємніше приймати участь у підтримці їх в чудовому стані. На щастя в грі Зоопарк з тваринами, вам вдасться втілити свою мрію і побути в ролі працівника зоопарку. Для цього не потрібно володіти ніякою освітою, потрібно лише завантажити гру і почати захоплюючий процес проходження.

    Геймплей

    Ігровий процес побудований таким чином, що надасть вам можливість побути працівником зоопарку і піклуватися про дивовижних звірят. На самому початку гри, вам необхідно ввести дані про тварин, такі як ім'я, вік і т. д. Після цього пройде невеликий курс навчання, в якому детально описуються всі кнопки і виконувані ними функції. Серед них варто виділити, лікування, ігри, фотографування, а також отримання повної статистики у даній тварині.

    Інтерфейс в грі про Зоопарк з тваринами дійсно дуже простий і не змусить розбиратися в ньому більше хвилини. Також у вашому зоопарку потрібно своєчасно проводити прибирання, адже чисті клітини будуть радувати не тільки тварин, але і відвідувачів. Що ж стосується екрану, то він розділений на чотири секції, в кожній з яких знаходиться тварина. У них в свою чергу є шкала радості і свої потреби. Виконуючи всі необхідні дії, які потрібні звірятками, помітно зростатиме ступінь їх задоволення. Тому до ігрових завдань, потрібно поставитися серйозно, якщо ви хочете зоопарк повний задоволеними і здоровими тваринами.

    Список завдань

    Однією з особливостей даної гри є те, що вона не на один раз. Тобто грати в зоопарк з дивовижними тваринами ви зможете, заходячи в гру через якийсь час. Присутній спеціальний календар, і на кожен день вам буде даватися список завдань, які необхідно виконати. Щоб інтерес до проходження гри тільки зростав, ваші досягнення будуть заохочуватися монетками, вони в свою чергу потрібні для придбання різних предметів.

    наприклад, маючи достатню кількість монет, ви зможете купити ліки, іграшки, їжу, і багато іншого, що є обов'язковим для підтримання здоров'я і чудового настрою ваших звірят. Для того щоб дізнатися, що саме і кому потрібно, вам потрібно лише навести курсор миші на тварину і натиснути на нього. Після чого з'явиться таблиця з трьома шкалами: здоров'я, щастя і ситості. Якщо колір кожної шкали зелений, то все нормально, якщо ж червоний, то вам необхідно прийняти відповідні заходи для підняття одного з необхідних критеріїв.

    Графіка і музична доріжка

    Вже з перших хвилин геймплея Гра Зоопарк з тваринами для дівчаток, дасть вам можливість насолодитися приємною музикою, яка підніме навіть смутний настрій. Візуальна складова також досить гарна. Всі тваринки виконані в дивовижному образі, і місцями зможуть нагадати вам перегляд мультфільму. Все це, безумовно, зробить хвилини ігрового часу незабутніми, і подарує вам безліч приємних відчуттів.

    .