Гра Кішки мишки для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Дана флеш гра, де Кішки борються проти мишей, пропонує вам стати справжнім стратегом і придумати свою тактику ведення бою. Ігровий процес виконаний таким чином, що в головному вікні гри, розташовані будиночки бази кожної сторони. Щоб просуватися далі, потрібно швидко наступати і захоплювати дані бази. В допомогу вам даються відмінно підготовлені коти, яким потрібна тільки перемога. Але також, у вас є додаткові кошти для маневрів.

    наприклад, ви зможете на час зупинити противника, використовуючи на його шляху супер клей. Таких способів ще дуже багато, і всі вони виконані в прикольний образі. Всього Гра Кішки мишки запропонує вам п'ятнадцять захоплюючих рівнів. З кожним наступним ворог буде ставати тільки сильніше і небезпечніше, а тому проходження обіцяє бути цікавим. Що стосується головного меню, то в ньому присутня відразу декілька пунктів, останній з яких (scores) дозволить вам стежити за статистикою, і переглядати свої досягнення. Є також і можливість продовжити гру з того місця де ви закінчили. Турбуватися про скидання збережень не варто, якщо, звичайно, не очищати кеш браузера.

    Ще однією незвичайною функцією даної войнушки, є завантаження гри на свій комп'ютер, з можливістю грати оффлайн. Чудова картинка, в якій всі персонажі і предмети виглядають найкращим чином, тільки доповнюють загального враження від геймплея. А якщо вам не вистачає приємною і заспокійливої музики, то у цій грі про кішок і мишок ви знайдете її в доповненні з веселими звуковими ефектами.

    .