Гра Пончики папи Луї для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Легендарний папа Луї завжди був майстром у приготуванні. Зовсім недавно від відкрив нове кафе. Клієнти так і біжать за смачними пончики. А персоналу все не вистачає. Хочете трохи підзаробити і просто допомогти своєму батькові?

    Гра Пончики папи Луї для дівчаток навчить вас не тільки готувати корисні каші, живильні супи, але і дуже смачні пончики. Це — краще частування для дітей, а також для дорослих, які так хочуть згадати свою молодість.

    Гра Пончики папи луї

    Ваше завдання полягає в наступному. Навчитеся готувати смачні пончики у майстри своєї справи — Луї. Думаєте, це так просто? Спочатку потрібно швидко записати замовлення відвідувача кафе. Не забувайте про доброзичливій усмішці і ввічливому зверненні до гостя. Потім — приступайте до приготування. Тут також не все легко.

    Кроки, які ти повинна запам'ятати

    • Запам'ятали замовлення? Спочатку треба розкачати тісто. Як правило, люди замовляють за три пампуха: парочку шоколадних та один простий. Але пам'ятайте, тільки в перші дні (рівні) будуть невеликі замовлення, а коли відвідувачі пристрастився до ваших солодощів, то замовлення підуть більш об'ємні.
    • Надайте форму пампушків папи Луї. Хтось захоче круглий з отвором посередині, а хто захоче більш оригінальний варіант. Будьте обережні, адже вам потрібно надати ідеальну форму своїм виробам.
    • Далі кидайте пончики в масло, чекаючи поки вони обсмажаться. Але не забувайте вчасно перевернути їх, адже в іншому випадку доведеться почати заново всю роботу. Уважно стежте за датчиком часу, щоб не упустити потрібний момент. Натисканням клавіші ви перевернете вироби в грі.
    • А тепер найцікавіший етап — прикраса. Хтось любить полуничний джем, хто любить морозиво, хто захоче кокосову стружку зверху або будь-яку іншу. Ви ж досі пам'ятаєте замовлення клієнта? Будьте дуже уважні, адже прикрасити пончики потрібно дуже акуратно, не забруднивши деко. А інакше репутація папи Луї може постраждати.
    • Зробили все правильно? Значить сміливо віддавайте ласощі гостя. Він оцінить якість вашої роботи, заплативши певну суму грошей. Деякі відвідувачі, які залишилися задоволені, обов'язково залишать додаткові чайові, а хтось побачить недоліки в ваших творах, і просто відмовиться платити всю суму.

    Всі ці дії в грі про пончики папи Луї повинні дійти у вас до якогось «автоматизму». Адже ви хочете, щоб бізнес батька процвітав, а він пишався вами? Тоді покажіть, що саме ви станете кращим працівником для цієї веселої кафешки.

    Чому вчать подібні ігри?

    По-перше, ви запам'ятайте послідовність приготування пончиків. Зовсім скоро у вашому будинку намічається райдужне події? Використовуючи невеликі підказки з гри, ви зможете приготувати смачні ласощі будинку і для всіх гостей. Але так як гра про папу Луї англійською, то важливо добре знати цю мову.

    Якщо ви запам'ятаєте всі етапи приготування, то ваша мама щиро здивується тому, як швидко зросла її дочка. Ви зможете спільно витратити кілька годин часу, щоб приготувати смачний обід для всієї родини.

    Гра Пончики папи луї

    Гра пончики папи Луї відрізняється від інших, в яких вам також пропонується попрацювати в якості кухаря. Тут ви можете підключити всю свою фантазію, адже деякі гості по-справжньому люблять креатив. Якщо ви приготуєте не зовсім те, що побажав відвідувач, але він щиро здивується і оцінить смак, то обов'язково заплатить вам чайові. Але не варто експериментувати зі смаками всіх гостей.

    Адже знайдуться ті, які категорично не захочуть забирати нічого, крім тих пончиків, які вони замовили. Ви ж не хочете, щоб кафе працювало собі у збиток? Намагайтеся догодити всім і кожному, і можливо, приготування пончиків стане не просто цікавою грою для дівчаток, а вашим улюбленим заняттям будинку.

    .