Гра Пук-Пук на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Головні герої гри — це індіанці. Два кумедних брата повинні знайти окремі частини тотема племені, і помістити їх на законне місце. Плем'я довірила їм цю місію, завдяки незвичайній особливості. У той час не було швидких гоночних машин, брати не наділені можливістю високо стрибати, у них немає акробатичних нахилів. Забавні хлопці постійно їдять якісь горішки, від яких з'являються гази. А вони, в свою чергу, піднімають братів високо в повітря. Твоє завдання — зібрати тотеми різних кольорів. Саме пуки будуть керувати рухом братів.

    Чому гра Пук-Пук на двох створена для двох осіб? Ти можеш запросити в гості улюбленого друга, адже тільки два хлопці зможуть отримати бурю позитивних емоцій від такої розваги. Ти можеш грати першим героєм, а твій друг — його братом.

    Знайомимося з двома братами

    Кому-то основний зміст аркади про братів Пук-Пук здасться дурним і навіть неприємним. Але не забувай, що це — всього лише гра. Тут ти можеш зануритися в неймовірний світ, забути про всі проблеми, про нудних завданнях зі школи, і просто розслабитися. Звичайно ж, таким фізіологічним процесом ніхто не пишається, так і тим більше не розмовляє на подібні теми в будь-якому суспільстві. Гра Пук-Пук на двох — це найкраща можливість подивитися на деякі речі по-новому.

    Гра Пук-Пук на двох

    Хто сказав, що добувати реліквії або тотеми потрібно на машині? Тим більше, за часів племен не було такого швидкісного транспорту. Люди розважалися так, як уміли. А ці веселі брати прославилися на все плем'я, завдяки такій особливості переміщатися дуже швидко. Ви будете тільки координувати дії головних героїв, а в іншому вони впораються самі.

    Особливості гри

    — яскравий і барвистий платформер на двох, де ти дійсно насладишься процесом. Дар братів зовсім не ганебний, в племені все відбувається навпаки. Вожді дуже цінують і поважають таку цікаву особливість. Чому так? Ти ж не думаєш, що в часи племен існували пароварки, смачні каші або смажене м'ясо? Тоді харчувалися виключно вегетаріанською їжею. Ці горішки і квасоля були включені в щоденний раціон.

    Гра Пук-Пук

    Сюжет гри на двох гравців розповідає про те, як плем'я постраждала від вандалів. Були вкрадені найважливіші тотеми. Саме нашим героям була довірена місія знайти священні реліквії. До речі, звуть братів Джека та Тоні. Вибери з другом собі по персонажу. Вони нічим не відрізняються, крім кольору шкіри. А тепер поговоримо трохи про управлінні гри про братів Пук-Пук. Насправді тут немає нічого складного, якщо ви з другом будете уважні.

    Ви можете пересуватися одночасно. Клавіші W, A, D відповідають за рухи Джека, а стрілки відповідають за Тоні. Існує одне дуже важливе правило. Ви не можете з одним відходити далеко. Джек і Тоні з самого народження завжди поруч, тому доведеться ходити по п'ятах. Щоб злетіти високо, хлопці повинні з'їсти по горішку і підстрибнути. Утримуй клавішу вгору, і брати Пук-Пук герої піднімуться дуже високо. У грі на двох немає велику кількість зброї або можливостей прокачати персонажів. Все, що дано їм природою — це і є їх головна зброя.

    Чому гра так популярна

    вся справа в ексклюзивності. Ти знаєш ще хоч одну гру, в якій персонажі борються зі всіма труднощами саме таким шляхом? Звичайно ж, можна знайти щось схоже про скунсах, але ж це вже буде не так цікаво. Багато бродилки відрізняються лише сюжетом або великою різноманітністю зброї. А тут відрізняється абсолютно все!

    Графіка і просте управління явно порадують новачків. Хочеться сказати кілька слів про графіку. Звичайно, тебе не чекає тут 3D, але якість і барвистість порадує кожного. Яскраво-блакитне небо з ніжними хмарами, ідеально промальована природа, племінна тематика, смішні персонажі, які постійно жують — все це тільки радує тих, хто вперше знайомиться з грою. Але не думай, що брати Пук дуже повільно і незграбно пересуваються. Незважаючи на свою ненажерливість, це хлопці дадуть відсіч будь-якому спортсмену на потужному каре або прокачанному бійцю з крутим зброєю. Адже будь-який ворог не чекає такого підлого і нестандартного зброї від свого супротивника.

    .