Гра Монстр хай на двох для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    У чому полягає суть гри? Звичайно ж, кожна дівчинка мріє бути моделлю. Можливо, ти з раннього дитинства любила вбиратися в мамині туфлі, фарбуватися яскравою помадою і дефілювати по кімнаті? Дружні девченки монстр хай також люблять показувати всім свої наряди.

    І ось нарешті вони вийшли на справжній подіум. До цього моменту Монстр хай готувалися дуже довго. Але в самий відповідальний момент вони трохи перенервували. Допоможеш їм впоратися з хвилюванням і гідно представити свій наряд? Причому допомогти ти зможеш разом зі своєю подругою, адже гра розрахована на двох дівчаток і дозволяє кожній зробити свого персонажа.

    У грі Монстр хай на двох ти відчуєш себе справжнім дизайнером і модельєром. Допоможи Лаура і її коханому хлопцю, Клоду вибрати кращі костюми для подіуму в режимі на двох чоловік. Що герої захопили з собою?

    Що будемо робити

    В першу чергу, займися зачіскою дівчини і хлопця. До речі гра дозволяє тобі насолоджуватися процесом не поодинці, а разом з подругою. Наприклад, ти можеш створити образ для Лаури, а твоя найкраща подруга — для Клоду. Отже, поговоримо про зачіски героїв. Що підійде дівчинці?

    • Розпущене волосся.
    • Грайливий кінський хвіст.
    • Косичка і так далі.

    Вибір величезний, бо тобі вирішувати. Для Клода розробники гри Монстр хай також підготували різні зачіски. Ти можеш дати хлопцеві можливість пройтися по подіуму в якості елегантного брюнета, а можеш зробити його більш яскравим і нестандартним. Гра про Монстр хай розрахована на двох дівчаток — це приголомшлива можливість перейнятися світом улюблених героїнь.

    Гра Монстр хай на двох

    Далі підбери кращу спідницю, брюки, легінси, майку або футболку для дівчини. Не забудь блиснути оригінальністю і при виборі жилети, сорочки, штанів або шортів для хлопця. Звичайно ж, весь гардероб не здасться тобі нудним, адже ти побачиш тільки найкращі вбрання з однойменного мультсеріалу. Не забуваючи, що потрібно буде народити двох персонажів, а значить у них повинен бути загальний стиль.

    Додаємо індивідуальності

    Не варто забувати і про виняткові аксесуари монстр хай.
    Тобі з подружкою будуть запропоновані такі прикраси для Лаури:

    • Модні капелюшки.
    • Обручі і бантики на голову.
    • Стильні підвіски, ланцюжки на шию.
    • Яскраві і різноманітні сережки.

    Як додати оригінальні нотки стилю хлопця? Вибирай, все дуже просто:

    • Всілякі окуляри на голову в різнокольорових оправах.
    • Ланцюг або арафатка на шию і так далі.

    А завершальним етапом у виборі стане взуття. Адже ти знаєш, що дівчатка монстр хай просто обожнюють яскраву взуття на високих підборах? Приміряй Лаурі стильні і яскраві ботильйони, босоніжки на високій платформі. Знайшла пару, яка чудово гармонує із загальним чином? Вітаємо! Не забувай, що це — гра на двох. Тому нехай твоя подружка підбере зручну і оригінальну взуття для хлопця Лаури. Різнокольорові кеди, витончена біла взуття або примірник з шашечками? Сподіваємося, ти обов'язково підкреслиш індивідуальність настільки яскравого персонажа.

    Гра Монстр хай на двох

    Нарешті, образи готові. Але як пережити хвилювання перед публікою? Дві подружки і один підтримують наших героїв на початку подіуму. До речі, зверни увагу на їх вбрання. Може бути, ваші герої повинні виглядати більш гармонійно? Після першого виходу на сцену, обов'язково потрібно закріпити матеріал. Ти можеш почати грати заново. Поміняйся з подругою персонажами. Тепер ти можеш народити хлопця, а вона — дівчинку монстр хай. Сподіваємося, вихід на сцену буде вдалим!

    Чому вчить гра

    Чудова одевалка про Монстр хай на двох чоловік змушує тебе підключити всю свою фантазію. Ти повинна не просто красиво одягнути головних героїв, а зробити все можливе для того, щоб вони виглядали ідеальної солодкою парочкою. Завдяки грі, ти можеш переглянути свої речі в шафі.

    Спробуй одягти щось, що раніше ніколи не поєднувала. Подивися на себе в дзеркалі, влаштуй дефіле по кімнаті. Може ти знайдеш абсолютно новий стиль! До речі ця гра може перетворитися на справжній показ мод у тебе вдома. Поклич в гості улюблених подруг, які також дуже люблять мультсеріал або гри монстр хай. Всі разом ви можете надягати різні наряди, ставити один одному оцінки, перевтілившись не тільки в гарних моделей, але і в суворих суддів.

    Гра про Монстр хай відрізняється своєю яскравістю, барвистістю і великою різноманітністю стильних речей. А головною перевагою є можливість грати удвох з найкращою подругою. Час, проведений з монстр хай, обіцяє бути дуже цікавим і позитивним!

    .