Гра Фиксики 2: гонки грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Фиксики — це маленькі чоловічки, які полюбляють копирсатися в різних технічних штучках, адже саме вони займаються ремонтом всіх технічних засобів у будь-якому будинку. Але вся діяльність цих маленьких чоловічків суворо засекречена, тому що практично ніхто з людей не знає про їх існування.

    Крім роботи, нашим улюбленим героям треба розважатися. Особливо це важливо для Фиксиков підлітків. Так що вони кожен день шукаю собі цікаві розваги. Правда найчастіше такі розваги закінчуються дуже плачевно. Але не в цей раз. Гра Фиксики 2: гонки, дозволяє вам разом з героями мультфільму взяти участь у захоплюючому змаганні на гоночних машинах. Мета цього змагання дуже проста, вам просто потрібно проїхати десять кіл за якомога менший час. Але навіть враховуючи просту мету, зробити це буде не так просто, незважаючи на те, що Фиксики природжене гонщики і здатні віртуозно керувати будь-якими видами іграшкового транспорту, починаючи від машин і закінчуючи літаками, вертольотами і навіть роботами.

    Особливості гри

    А складність в тому, що управляти машинкою буде Нулик, якому нещодавно виповнилося 5 років. Так що водити він толком не вміє і сам постійно врізається у стіни. Тому, тільки ви зможете йому допомогти. Управляти машинкою Нулики можна за допомогою клавіш стрілок. У грі буде задіяно всього чотири клавіші — вперед, назад, вліво і вправо, так що розібратися з ними зможе будь-яка дитина. Завдяки простоті управління, в гру Фиксики 2, можна грати в будь-якому віці. Дитині потрібно буде лишу пояснити за що відповідають клавіші стрілочки.

    Метою в цих перегонів буде побити свій власний рекорд, намотуючи круги по крутій трасі. На спеціальній табличці ви зможете побачити поточний коло, час, за який ви пройшли попередній коло і загальний час проходження траси. Завдяки цим показникам ви зможете грати в ці гонки з Фиксиками не тільки поодинці, але і разом зі своїми друзями. Просто записуйте час, за який кожен з вас пройшов одне коло, а потім порівнюйте. У кого час проходження кола буде менше, той і буде переможцем! Ну а якщо вам хочеться поганятися один з одним, то можна зайти в розділ гонки на двох, розташований на нашому сайті і влаштувати екстремальне змагання на самих неймовірних видах транспорту.

    .