Гра Новий Людина павук - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви любите проводити час за розфарбовуванням картинок, якщо обожнюєте мультик про Спайдер-мені і захоплюєтеся його подвигами і пригодами, тоді гра Новий Людина павук запрошує вас поворожити з пензликом над його видатним чином. Розфарбуйте Людини павука в колишньому стилі або придумайте нову забарвлення для його костюма. Може, у вашому виконанні новий Людина павук стане куди краще.

    Тремтіть лиходії — Людина павук вийшов на полювання!

    Ось уже понад 50 років цей персонаж, створений компанією Марвел, герой численних коміксів, мультфільмів та ігор. Завдяки такій приголомшливою популярністю у публіки, про нього знімають все нові і нові фільми.

    Загадковий герой успішно поєднує в собі дві особистості і веде два життя. Вдень він непоказний хлопчина, звичайний студент, зразковий чоловік, непримітний журналіст. Зате з настанням ночі він в новому образі супергероя виходить на вулиці мегаполісу битися зі страшнейшими лиходіями, які тільки існували коли-небудь на землі.

    Новий Людина павук в іграх сверхсилен, спритний і відважний. Майстерно володіє різними видами зброї і смертоносної технікою бою. Все це дозволяє Людині павуку буквально тримати в залізному кулаці суперлиходіїв. Але так було не завжди. Звідки ж з'явився цей новий герой ігор?

    Гра Новий Людина павук

    Чудо перевтілення: «ботаніка» в супергероя!

    Пітер Паркер був знедоленим підлітком-сиротою, якого виховували тітка і дядько. В коледжі був непоказним студентом-заучкою. За схибленність на науці однолітки знущалися над Паркером і обзивали «книжковим хробаком». Це був нещасливий, антигромадський хлопець, змарнований комплексом неповноцінності і страхом перед дівчатами.

    Бідоласі не світило нічого кращого в житті, ніж животіти за колбами в одній з лабораторій. Але доля зробила його видатним супергероєм.

    Одного разу під час відвідин наукової виставки Пітера кусає новий вид радіоактивного павука. Мутагенні ферменти, що потрапили в організм хлопця, виробляють феноменальні зміни. Герой стає новою людиною, що володіє здібностями павука.

    «Павукове» чуття попереджає його про небезпеку, що насувається. Акробатичні таланти павука дають герою можливість дертися по стрімких стінах, робити приголомшливі стрибки, перелітати на «удачу» з павутини, подібно до Тарзану, в іграх. А нічна пильність дозволяє Людині павуку благополучно полювати на злочинців в непроглядній темряві. В його передпліччях таїться смертельна зброя — отруйні жала, він може переносити кого-небудь, прикріпивши на спину, випускати павукові мережі з зап'ясть.

    У нового героя в організмі в значній мірі прискорені метаболічні процеси. Нервова система, скелет, м'язи у Пітера стають набагато сильніше, ніж у простої людини, що робить його неймовірно витривалим і гнучким.

    Для того щоб максимально задіяти свої таланти, новий супергерой створює власну техніку бою. Людина павук хитрими маневрами відволікає увагу ворога, щоб кинутися, коли ослабла пильність. Павутиною Спайдер-мен захоплює навколишні предмети, щоб наносити противнику удари чи використовувати їх в інших цілях у грі.

    Завдяки тому, що він одночасно використовує всі «павукові» таланти, супергерой примудряється перемагати навіть більш сильних лиходіїв, ніж сам. Наприклад, у грі спритно перемагає Повелителя Вогню.

    Гра Новий Людина павук

    «Павукове» обмундирування

    У грі, як і в коміксах, у Людини павука завжди досконале нове спорядження і чудесний костюм. Оскільки Пітер Паркер відмінно розбирається в різних науках (інженерії, біології, високих технологіях), використовує свої знання, щоб розробити для супергеройським діяльності диво-костюм і спорядження. Також винаходить Паукомобиль. Створена ним для стрільби павутина в рази досконаліше павучої. Вона не горить, настільки міцна, що може утримати навіть Халка. Всі ці винаходи дозволяють йому в іграх максимально ефективно боротися з ворогами.

    Гра Новий Людина павук: розмальовка супергероя

    У грі ви зможете використовувати свої задатки художника, щоб створити новий образ супергероя. У коміксах та іграх його колір костюма іноді змінювалася. Спробуйте придумати свою тональність. Можливо, костюм Людини-павука у вашому виконанні більше сподобається супергероєві. За допомогою мишки керуйте пензликом. Творчих успіхів в грі!

    .