Гра Гонки на двох на одному комп'ютері - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    В ігровому світі настала зима, усе навколо вкрите снігом. Але це не зупиняє натхненних рейсеров – вони виводять свої тачки на звивисті кругові траси і змагаються один з одним в напружених заїздах. Зумієте обігнати машини, керовані комп'ютерною програмою? А зможете здолати свого друга-геймера в грі удвох за одним комп'ютером?

    Абсолютна бездоганність їзди

    Гра Гонки на двох на одному комп'ютері не прощає навіть дрібні неточності в управлінні віртуальної тачкою. Виберете не найкращу траєкторію входження в поворот, втратите всього кілька митей, але і їх буде достатньо, щоб один із суперників вирвався на недосяжну далечінь. Зіткнетеся з іншим автомобілем, і істотно сповільніть свій рух до фінішу, даючи іншим гонщикам шанс для обгону.

    Гра Гонки на двох на одному комп'ютері

    Керовані комп'ютером машинки ведуть себе на трасі дуже добре. Вони швидкі, практично не помиляються і легко вириваються вперед. Звичайно не всі, але серед двох-трьох авто штучного інтелекту обов'язково знайдеться одна, демонструє безсумнівні лідерські якості. Швидше за все, щоб виграти заїзд, вам буде потрібно докласти чимало зусиль для подолання цього лідера. Не варто опускати руки«, якщо не вдасться прийти до фінішу першим навіть після кількох спроб – чим більше ви їздите по трасі, тим вище стає ваше водійська майстерність і тим більше з'являється шансів на успіх.

    У грі краще уникати хитрих трюків. Наприклад, може здатися, що скорочення шляху через узбіччя дозволить виграти трохи часу на колі. На ділі виявляється не так – дійсно, навколо трас не виставлені щільні загородження і машини здатні серйозно зрізати дорогу. Але території за межами асфальту заповнені снігом і настільки знижують швидкість, що відновлення нормального гоночного темпу займає надто багато часу.

    Те ж стосується і спроб випхати суперників з траси. Навіть якщо здається, що протаранивши кого-то ви зумієте відкрити собі шлях до перемоги, варто серйозно подумати, перш ніж ризикувати подібними неспортивными діями – ззаду адже їдуть інші гонщики, які зовсім не проти скористатися помилками лідерів заїзду і стати чемпіонами.

    Розблокуємо нові траси і змагаємося в парному режимі

    Спочатку грати в гонки на двох на машинах виходить тільки на одній трасі. Інші відкриються після перемоги в першій локації. Нові кільцеві дороги будуть трохи відрізнятися своєю конфігурацією, але навіть це невелике відміну змушує застосовувати нову тактику у гонці – можливо, вам буде потрібно час на розуміння принципів бездоганною їзди на іншому треку.

    Гра Гонки на двох на одному комп'ютері особливо цікава змаганнями разом з другом – керуючи своїми авто з однієї клавіатури, ви їздите по загальній трасі. На дорозі присутні також і комп'ютерні суперники, що тільки додає грі драйву і азарту.

    .