Гра 3д гонки на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Для потужних джипів гра 3д гонки на двох підготувала цілком відповідні траси – це не гладкі асфальтовані дороги, а просто виділені під авто-шлях ділянки дикої місцевості. Змагаючись один з одним у швидкості, гонщикам треба часто підніматися на гори або високі трампліни. Під час заїзду можна поводитися жорстко, активно розпихаючи конкурентів.

    Три кола до перемоги!

    Перед стартом заїзду вам пропонується вибрати трек і машину. Траси серйозно відрізняються конфігурацією, так що з будь-якої з них цікаво їздити на джипах. На всіх присутні дуже круті повороти, на яких треба діяти акуратно: знижувати швидкість, вибирати для проїзду найбільш відповідні траєкторії. Зіткнення з краєм дороги призводить до значної втрати швидкості. Навіть якщо ви всього лише злегка торкнулися його, ваш джип сповільниться настільки, що конкуренти стрімголов кинуться вперед, і їх не так-то просто буде нагнати. А коли машина врізається в огорожу на великій швидкості, її може відкинути убік і навіть перевернути, після чого доведеться витратити чимало часу на відновлення гоночного темпу.

    Гра 3д гонки на двох

    Траси в грі зроблені досить довгими, і в кожній з них треба проїхати три кола. Шлях сповнений не тільки поворотів, але і гірок. Одна з локацій має фантастично величезний штучний трамплін. Можливо, при заїзді на нього і ви втратите трохи швидкості, зате спуск додасть такого прискорення, що просто дух захоплює! Щоб додати ще більше драйву в цю ситуацію, можна активувати систему турбо. Хоча, звичайно, цю цінну енергію краще приберегти для різкого прориву вперед.

    Два геймера і два комп'ютерних гонщика

    Грати в 3д гонки на двох можна одному або вдвох – суть заїзду від цього особливо не змінюється. В одиночному режимі трьома джипами-суперниками керує комп'ютерна програма. У парному тільки дві машини мають штучний інтелект. І хоча розробники постаралися, щоб віртуальні конкуренти діяли, немов реальні гонщики, запрограмувавши їх блокувати дороги і рватися до переможного фінішу, все одно вони не можуть замінити азарт гри на двох геймерів, коли кожен проявляє творчу фантазію в управлінні джипом, а своїми емоціями підтримує загострення пристрастей з обох сторін комп'ютерного монітора.

    Тому, якщо ви знаєте кого-небудь, захоплюється іграми, запрошуйте його на спільне проходження цієї гонки! При парній грі екран поділяється на рівні частини, і двом гравцям зручно спостерігати за своєю машиною і дорожньою ситуацією.

    Пам'ятайте, що гра 3д гонки на двох дає в управління не крихкі спортивні боліди, що руйнуються навіть від невеликих сутичок. У вас будуть потужні джипи, які чудово витримують тарани і самі можуть вибивати суперників з траси. Ці здібності машин активно застосовують комп'ютерні водії, тому можете сміливо використовувати проти них ті ж прийоми. Не завжди добре збивати гонку своєму другові-геймеру, і в багатьох іграх така поведінка вважається неспортивним. Зате в цій грі воно цілком застосовно – джипи взагалі не руйнуються, а на шляху до перемоги допустимі будь-які методи.

    Після кожної «бійки» варто активувати турбо-прискорення, або щоб швидше відірватися від переслідувачів, або нагнати вирвалися вперед конкурентів.

    .