Гра Нові перегони

    Проходження

    Опис Гри

    Віртуальний гоночний чемпіонат включає в себе чимало захоплюючих етапів. На спеціальному календарі будуть позначатися нові події, і ви зможете вибирати, в якому з них брати участь. Чим далі ви просуваєтеся по розкладу гонок, тим складніше стає впоратися з конкурентами. Тому важливо вже на початкових етапах займати високі позиції, щоб отримувати за це достойну винагороду і проводити значущі апгрейд автомобіля.

    Коли гра Нові гонки дає старт чергового заїзду, вам треба тиснути на газ і вичавлювати максимум швидкості з свого чотириколісного коня». На трасі буде безліч суперників, які також не проти скуштувати славу переможців. Обганяючи їх, ви зможете демонструвати різні чудеса майстерності і заробляти так додаткові бонуси.
    Граючи, ви отримуєте унікальну турбо-паливо для свого авто. Воно поступово накопичується, а після активації дозволяє вам мчати до фінішу з приголомшливою швидкістю. Це прискорення краще всього використовувати на прямих ділянках, щоб машина не вилетіла за межі асфальту – на трав'яному покритті вона їде значно повільніше.

    Не варто засмучуватися, якщо навіть на першому етапі ви не отримаєте головний кубок або навіть опинитеся за межами призової трійки. У нових перегонах на тій же трасі ваше авто буде вже оновлено в спеціальному гаражі і зможе легко досягти успіху! Для цього варто всі зароблені гроші витрачати на поліпшення двигуна, корпусу, гальмівної системи, елементів аеродинаміки та інших автодеталей.

    .