Гра Гонки на мотоциклах на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Для гонок на мотоциклах у цій грі виділяються схожі на коридори траси – вони огороджені з обох сторін і періодично плавно згортають то вліво, то вправо. Керуючи мотоциклістом, вам потрібно уникати зіткнень з бортиками або іншими гонщиками і намагатися дістатися до наступної контрольної точки до закінчення часу на таймері.

    Насамперед швидкість!

    Гра Гонки на мотоциклах на двох складається з кількох дистанцій, що відрізняються навколишніми краєвидами і конфігурацією траси. Кожен етап віртуального чемпіонату поділяється на круги – один і той же ділянку дороги ви проїдете п'ять разів. На коло дається 30 секунд. Якщо встигнете дістатися до наступної контрольної точки, за цей час, зможете продовжити гонку. А всі «екстра» секунди, що залишилися на таймері з попереднього кола, додадуться до тієї половині хвилини, що виділяється на наступний відрізок заїзду. Коли вам не вистачає часу, ігровий мотоцикл просто зупиняється.

    Для успішного проходження гри, ганяти на мотоциклах необхідно на максимальній швидкості, уникаючи зіткнень і періодично активуючи турбо-прискорення. На трасі разом з вами їде багато інших мотоциклістів. Вони повільніше і їх часто доводиться обганяти. А місця для цього на дорозі зовсім мало – доводиться протискуватися між двох або навіть трьох гонщиків. Найдрібніше дотик значно знижує швидкість. Так втрачаються дорогоцінні секунди.

    Те ж відбувається на вигинах дороги. Під час гонки мотоцикл такий швидкий, що його кидає до бортикам, де від тертя він загальмовує. Таких ситуацій варто уникати. А якщо вони відбулися, треба використовувати ресурс турбо, щоб різко набрати швидкість і повернутися в нормальний ритм гонки.

    Пам'ятайте, що турбо-прискорення тут дуже потужна і його варто активувати на прямих ділянках дороги. Його запас відновлюється по ходу гонки.

    Гра Гонки на мотоциклах на двох

    Як грати удвох

    У грі немає класичного парного режиму, так як в ньому незручно повноцінно стежити за трасою. Зате гра Гонки на мотоциклах на двох чітко фіксує кількість бонусів, зароблених на кожній трасі, і дозволяє виїжджати на одній дистанції скільки завгодно разів.

    Два геймера можуть їздити на байках по черзі, запам'ятовуючи свої результати. Переможцем всього чемпіонату стане той, хто закінчить гонки з максимальним бонусним результатом.

    Ці ігрові гонки дійсно дуже складні і вимагають концентрації уваги. Можливо, щоб виграти тут, вам потрібно зробити кілька спроб. Завершення гонки до перетину фінішу не повинно вас засмучувати – це тренування, яка серйозно покращує здібності геймера-мотоцикліста.

    .