Гра Танчики на двох - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Деяким людям війна може здатися захоплюючій забавою – в реальності ж це страхітливе явище, що приносить страждання і руйнування. Ті, хто обдурять романтичним ореолом війни часто засновують свою думку на комп'ютерних іграх, де навіть смерть персонажів не сприймається надто вже серйозно. Наприклад, гра Танчики на двох показує битва двох потужних бойових апаратів дуже нереалістично, хоч і дуже цікаво. Тут танки укладені в лабіринтах, і єдині, кому вони можуть нашкодити, так це вони самі. Власне, в цьому і є основою ігрової місії – ви керуєте одним або двома танками, і для перемоги вам потрібно зруйнувати техніку суперника.

    Якщо б справжні війни велися за таким же принципом, що і битви в грі, це стало б суттєвим прогресивним кроком людства – ті, хто захоплений битвами і битвами відокремлюються від інших і воюють стільки, скільки їм заманеться, не заподіюючи шкоди навколишнім. Бути може, награвшись так, вони зрозуміють, що набагато краще жити в світі, ніж проводити подібні військові ігри! Ще кращий варіант, коли цінителі військового мистецтва будуть керувати виключно віртуальним зброєю в комп'ютерних локаціях. Благо, в іграх пропонується величезна різноманітність бойових місій і зброї.

    Гра Танчики на двох

    Стріляйте обережно!

    Основна особливість гри Танчики на двох у тому, що випущені вами снаряди рикошетять від стріл, представляючи серйозну небезпеку навіть для того, хто їх випустив. Тому тут варто добре подумати перед тим як вистрілити з гармати. І завжди стежити за літаючими по локації снарядами.

    Бойові місії вам належить виконувати в лабіринтах з безліччю коридорів і тупикових кімнат. Намагайтеся не заганяти себе в кут» — тобто в місця, звідки є лише один вихід. Адже так у суперника з'являється шанс заблокувати проходи і напустити на ваш танчик розсипи снарядів. В свою чергу можете самі застосовувати таку тактику – постаратися закрити вихід другого танка.

    Битви проходять в різних локаціях, що відрізняються розмірами. Це впливає на підходящу для гри бойову тактику. Коли ви опиняєтеся в великому лабіринті, у вас буде простір для відступу або для здійснення атакуючих маневрів. Надсилайте свій танк в нові кімнатки і коридори, подступайте до супротивника з несподіваного боку. Маленькі лабіринти не залишають місця для зміни положення, примушуючи скоріше рухатися в атаку, роблячи максимально точні постріли.

    Навіть одного влучного попадання достатньо, щоб танк вибухнув. Після цього гру можна буде завантажити вже в новій локації – місце вибирається не вручну, а автоматично, в випадковому порядку. Це додає грі певного азарту!

    Грати одному або вдвох

    Гра Танчики на двох має парний і одиночний режими. Обидва дуже цікаві. Занурюватися в танкові битви з комп'ютерним противником варто новачкам у віртуальному танковому ремеслі – як би досконалим не був штучний інтелект, він поки ще мало що може зрівнятися з творчою винахідливістю людського розуму.

    Натренувавшись достатньо, варто переходити до гри удвох за одним комп'ютером. Так битви будуть набагато цікавіше, адже геймери зможуть підтримувати один у одного азарт поєдинку і прагнення до виграшу.

    .