Гра Великі гонки

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Великі гонки не виділяє спеціальних трас для організації авто-змагань – заїзди проходять на звичайних шосе і міських вулицях. Тут безліч іншого транспорту, що їде значно повільніше. Це серйозно ускладнює завдання, адже вам доводиться шукати вільний простір, щоб уникати зіткнень і приходити до фінішу вчасно.

    Всі етапи Великих перегонів у грі треба завершити за обмежений час. Якщо не укластися – доведеться брати участь у тому ж заїзді ще раз. Щоб такого не трапилося, варто не тільки уважно стежити за іншими авто, але і розумно регулювати швидкість їзди. Іноді краще злегка відпустити газ, щоб проскочити в «вікно» між машинами або акуратно увійти у складний поворот, ніж серйозно сповільнитися від поштовху про чужий бампер або від вильоту за межі траси.

    Гра дає можливість використовувати турбо-прискорення. Енергія для нього накопичується в процесі звичайної їзди. Швидкість після активації турбо виходить настільки серйозною, що все навколо здається сильно сповільниться. Використовувати цю міць краще на прямих ділянках.

    Дуже цікава в грі виконується вибір таких трас. Він робиться на фініші попереднього заїзду – все залежить від того, яким шляхом ви поїдете. Наприклад, звернувши на ліву частину дороги можна опинитися в новому етапі на бездоріжжі. А на праву – потрапити в сучасне місто.

    Між раундами ігри варто проводити поліпшення своєї машини. Гроші на це даються за успіхи у Великих перегонах. Вони витрачаються на оновлення пікової швидкості, турбо та інших характеристик автомобіля.

    .