Гра Монстр Хай: макіяж для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо вам подобаються лялечки з Монстр Хай, якщо ви любите возитися з макіяжем і вбранням, то Дракулаура зі Школи монстрів запрошує вас виступити її особистим стилістом у грі Monster High: макіяж.

    Персональний стиліст для Дракулауры

    Хто сказав, що життя казкових героїв з мультиків і ігор Монстр Хай легка? Життя Дракалауры з таким кровожерливим батюшкою, м'яко кажучи, була не цукор. З малих років його харчові переваги наклали такий негативний відбиток на дівчинку, що вона не тільки огидою до крові, але навіть м'ясне не може їсти.

    А ще її батько суворий консерватор і вимагає, щоб його дочка оберігала їх вампірські традицією хоча б в одязі, якщо не в їжі. За його наказом вампірка повинна одягатися в іграх тільки в чорні тони.

    Але і це не все нещастя дівчинки в іграх. Оскільки вона вампірка, то не може бачити своє відображення в дзеркалі. А ви пробували коли-небудь зробити макіяж або вбратися, не бачачи себе в дзеркало? То-то ж! За 1600 років свого життя вона так-сяк навчилася робити собі макіяж на дотик, але це анітрохи не втішає модницю з Монстр Хай в іграх.

    Гра Монстр Хай: макіяж

    Адже вона ніколи не знає добре чи погано вона виглядає, йде їй той чи інший макіяж, зачіска, колір одягу і т.д. Навіть помилуватися своєю красою бідолаха не може! Зараз же, коли вона зустріла хлопця своєї мрії — Клода Вульфа, їй життєво важливо бути впевненою у своїй дівочої чарівності.

    Оскільки Дракулаура дуже кмітлива дівчина, то придумала, як їй бути з макіяжем. Красуня-вампірка вирішила отримати персонального стиліста, який буде піклуватися про її макіяжі та модних нарядах.

    У грі Monster High: макіяж вона пропонує вам спробувати свої сили на цьому поприщі і здивувати її своїми талантами створення макіяжу і добрим смаком. Якщо ви впораєтеся із завданням, то Дракулаура найме вас своїм стилістом в грі.

    Ефектний макіяж

    Ваша задача в грі: придумати гарний макіяж для різних випадків. Наприклад, повсякденний непомітний — для школи, яскравий вечірній макіяж — для побачень, екстравагантний макіяж — для маскарадів і т. д. Створюючи візаж, поекспериментуйте з різними колірними комбінаціями, забарвленнями лінз для очей і т.д. Також підберіть Дракулауре альтернативні варіанти зачіски.

    Вбрання для всіх випадків

    В Школі Монстрів з ігор Монстр Хай розпочався новий навчальний рік. Це означає, що Дракулауре знадобиться багато різних нарядів, щоб не вдарити обличчям перед іншими модними ученицями. Адже вона намагається бути самою чарівною в очах капітана футбольної команди красеня Вульфа.

    Допоможіть їй в грі підібрати не тільки макіяж, але й комплекти одягу на різні випадки життя Монстр Хай. Їй знадобиться красиве і зручне повсякденне плаття або костюм, які замінять їй шкільну форму. Також в грі потрібно підібрати розкішний вечірній наряд для походів на модні тусовки і побачень з Вульфом. А ще потрібні будуть вбрання для різних шкільних ранків і урочистих випадків. Наприклад, карнавальний туалет для маскараду Хеллоуїна або вечірнє плаття для останнього дзвінка. Не забудьте підібрати в грі прикраси та аксесуари.

    .