Гра Робити макіяж для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    На цукерковий свято приїде дуже багато гостей, всі жителі ігрового поселення вийдуть на вулиці в своїх кращих нарядах. Щоб і самим виглядати чудово в цій строкатій юрбі, дві дівчини вирішили зайнятися перед торжеством своєю зовнішністю. Вони відвідали салон краси і вас просять зробити їм класний макіяж, підібрати чудову зачіску і саму стильну одяг.

    Займатися подругами гра Робити макіяж для дівчаток пропонує по черзі. Спочатку ви оглядаєте особа першої дівчини, пробуючи на ньому різні кольори олівця для брів, тіні для повік, спеціалізованих контактних лінз, туші для вій, рум'ян і помади. Коли макіяж буде готовий, починається етап одевалки. Клікайте на різні категорії предметів, зібрані на поличці поруч з дівчиною, і побачите всі доступні в грі фасони і відтінки. Тут є речі для нижньої і для верхньої частин тіла, зачіски, взуття, прикраси, аксесуари.

    Після завершення роботи з однією героїнею, можна продовжити гру і робити макіяж для дівчинки подружки. Косметичні засоби тут пропонуються ті ж. Але на іншому обличчі вони будуть виглядати зовсім інакше, тому вам варто спробувати їх все. А ось одяг і зачіски пропонуються інші.

    .