Гра Жінка кішка

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте возитися з масками і макіяжем? Відчуваєте в собі задатки косметолога і візажиста? Підшукуєте класну гру для дівчаток, в якій можна віддатися улюбленому хобі? Тоді запускайте гру Жінка кішка і допоможіть дівчині перетворитися для молодіжної тусовки.

    Сьогодні День всіх святих і героїня гри збирається з подружками піти на костюмовану вечірку в честь свята. Вона довго думала над своїм образом і вирішила перевтілитися в жінку кішку, оскільки це неймовірно спокусливо і сексуально. Допоможіть їй зробити макіяж, щоб вона була схожа на гламурну кішечку на Ньому.

    Отже, у грі дівчина сидить перед люстерком в очікуванні, коли ви проявите свої таланти косметолога і візажиста. Спочатку потрібно зробити очищувальну маску для обличчя. Беріть рожевий спонжик та наносити їй очисний склад на шкіру, клацаючи по обличчю мишкою. Тепер беріть в грі душ і змивайте маску. Далі відвідаємо ще кілька масок, докладемо на очі шматочки огірка, потім змиємо.

    Тепер, щоб героїня схожа на жінку, що нагадує кішку, зробимо в грі відповідний макіяж. Нафарбуйте їй очі, губи, щоки і т. д. В кінці підберемо зачіску і плаття з атрибутикою кішки. Образ в стилі жінки кішки для вечірки готовий.

    .