Гра Рапунцель 2

    Проходження

    Опис Гри

    Любите захоплюючі історії про казкових принцес з чарівних царств? Обожнюєте мультик про нещасливе бідоласі Рапунцель? Можете похвалитися талантами візажиста і перукаря? Тоді гра Рапунцель 2 запрошує вас виступити придворним стилістом принцеси.

    Дівчина, яка сидить у темниці, а коса на вулиці

    Бідолаху Рапунцель з самого дня її появи на світ вкрала у люблячих батьків зла чаклунка Готель. Волосся дівчата мали чарівною силою, тому відьма, бажаючи завжди залишатися красивою і молодий, заточила Рапунцель в темній вежі. Так би дівчина і згнила в цій темниці, якби розбійник Флін не врятував її. Так Рапунцель в грі повернулася додому до люблячим батькам.

    Макіяж, гідний цариці

    Тепер Рапунцель мешкає у палаці і повинна виглядати належним принцесі чином. Але так як вона довгий час провела далеко від цивілізації, дівчина не вміє сама робити макіяж і зачіски. Вас удостоїли честі стати придворним стилістом принцеси в грі.

    Рапунцель 2 відрізняється барвистою графікою гри. У меню вибирайте, що ви будете перетворювати на принцесі. Наприклад, у розділі очей вибирайте забарвлення очей. У розділі губних доглядайте кольору для губ. Коли розберетеся в грі з макіяжем, переходите до зачіски, вибору прикрас і т. д.

    .