Гра Монстр Хай: Страх камера мотор - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви любите мультик про Школу монстрів, знаєте толк в моді, можете похвалитися відмінним почуттям стилю і смаком, тоді допоможіть Скарі Скримс вбратися до церемонії вшанування королеви вампірів у грі Monster High: Страх! Камера! Мотор!

    Страх! Камера! Мотор! У гонитві за королевою вампірів!

    Ця захоплююча гра одевалочка для дівчаток запрошує вас зануритися в нові пригоди улюблених героїнь із Школи монстрів. В цей раз у житті Дракулауры намічається подія всього її життя: днями вона повинна зійти на трон, як королева вампірів. Сама винуватиця торжества і її вірні подружки з Монстр Хай відправляються в казкову Трансільванію. Дівчатка озброїлися камерами, щоб зняти це на плівку.

    Гра Монстр Хай: Страх камера мотор

    Але коли на Дракулауру вже ставили корону, з'ясувалося, що дані виявилися помилковими. Особистість справжньої королеви може розкрити тільки артефакт «Серце вампіра». Дівчаткам у грі Monster High: Страх! Камера! Мотор! довелося неабияк потрудитися, щоб відшукати магічний артефакт та розсекретити особистість справжньої королеви. Нею виявилася найбільша актриса і улюблениця камер — Вероніка.

    У зв'язку з зірковістю особистості королеви Елізабет планується ще більш грандіозна подія, ніж передбачалося раніше. Вероніка буде отримувати Оскар на кінофестивалі за свій внесок у мистецтво світу монстрів. Одночасно з цим пройде і коронація новоявленої королеви.

    Предвещательница смерті Монстр Хай

    У Скары Скримс (або Сари) одна з найстрашніших внешностей серед подружок Монстр Хай. Її мертві білі очі, синювато-зелена шкіра і губи мимоволі нагадують потопельницю. Голос її здатний викликати невимовний страх. Недарма її ім'я перекладається, як «Страшний крик». Це відмінні риси героїв ірландської міфології — банши. Про цих міфічних істот ходять страшні легенди, що вони отруювали лицарів і т. д. Але найстрашніше, що голос банши завжди сповіщає про смерть.

    Не дивно, що герої ігор відчувають страх перед Скарой Скримс і не хочуть її чути. У гру Школа монстрів вона навчилася телепатії і тепер спілкується з друзями і знайомими в думках.

    Але якщо відкинути міфологічні страшилки і не звертати уваги на її страшненький вигляд, то Скара Скримс насправді дуже добрий і доброзичливий монстр з ніжною душею.

    Вбрання для коронації королеви вампірів

    Будь-яка дівчина мріє хоч раз в житті покрасуватися перед камерами, почути фразу «Мотор! Знято!» і відчути себе знаменитістю. Сьогодні саме такий день у житті Скары Скримс.

    Зазвичай образ Сари в грі наводить страх на всіх Монстр Хай, але сьогодні вона готується зануритися в акторську життя, повну камер і знімальних моторів. Разом з подружками зі Школи монстрів Скара Скримс збирається пройти по червоній доріжці кінофестивалю в ролі свити нової королеви вампірів Вероніки, а потім присутнім на коронації і вечірці. На захід зберуться найвідоміші зірки Монстервуда, будуть сотні камер папараці.

    Гра Монстр Хай: Страх камера мотор

    Цю подію будуть висвітлювати у всіх газетах і на телеканалах світу Монстр Хай. Скара Скримс ніколи не бувала на події такого рівня, тому боїться вдарити в бруд обличчям. Вона відчуває страх, що буде погано виглядати перед камерою.

    Їй терміново потрібен тлумачний стиліст, щоб створити новий образ для вечірки в грі. Почувши від дівчат із Монстр Хай про вашому відмінному смаку і знання моди, вона запрошує вас стати її стилістом в грі.

    У вашому розпорядженні в грі буде великий арсенал нарядів. Заходьте в різні розділи меню і вибирайте сукні, взуття, сережки, намиста, сумочки, зачіски і т.д. Експериментуйте, поєднуйте різні деталі. Спробуйте створити неординарний і ефектний спосіб, щоб Скара Скримс, глянувши в дзеркало, вмить забула про страх і знайшла впевненість у своїй привабливості перед камерами.

    .