Гра Рослини проти Зомбі 5 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви любите знамениту серію про безперервне битва двох рас, то вам варто спробувати здобути перемогу в цій грі. Гра Рослини проти Зомбі 5 не є офіційним продовженням серії, однак влаштована вона точно таким же чином і зможе затягнути вас нітрохи не менше, ніж оригінал. Головним недоліком цієї аркади є дуже простенька графіка, але завдяки захоплюючому геймплею їй це можна пробачити. Крім того, тут вас буде чекати всього 10 рівнів, а рослин доступного всього 6 штук.

    10 рівнів це звичайно дуже мало, але тут з кожним новим рівнем кількість ворогів буде збільшуватися в кілька разів, а крім того, будуть з'являтися ще і нові супротивники, які володіють більш потужними характеристиками. Граючи в цю гру, цікавіше всього буде придумувати свої власні тактики знищення супротивників, причому кожну тактику з кожним новим рівнем, потрібно буде адаптувати під те, що відбувається на полі. Ця стратегія дійсно змушує думати і вчить вас мислити як справжні стратеги.

    Особливості гри

    Аркада за своїм устроєм мало чим відрізняється від перших двох частин серії про рослини і зомбі, але ось ваші персонажі будуть трохи іншими. Наприклад сюди були додані розривні гарбуза, і тюльпанчики. Давайте розглянемо всіх ваших персонажів.

    • Сонечко — не єдиний бойовий персонаж в грі. Завдяки сонечку, раз в декілька секунд ви будете отримувати золоті монети, на які можна буде наймати своє військо.
    • Зелені кавуни — найефективніші бійці вашої армії. Раз в пару секунд стріляють кісточками і вражають зомбі. Кавуни мають слабким захистом і непоганим поодиноким втратою. Здатні стріляти через будь-які рослини.
    • Кабачки — виконують захисну функцію в грі. Володіючи великою кількістю життів і хорошим захистом, вони без проблем можуть довго витримувати атаку зомбі. Але самі атакувати на жаль не можуть. Стріляти через кабачки зможуть тільки кавуни.
    • Гарбуза — бомби і одні з найбільш потрібних персонажів. Можуть знищувати супротивників як на одній клітині, так і на клітинах розташованих поруч з місцем установки. Вибухають при будь-якому контакті з ворогом, причому ви можете поставити гарбуз прям під ноги ворогам. Незалежно від місця установки і кількості житті у зомбі — знищують всіх ворогів з одного вибуху. Однак після вибуху вам доведеться купувати нову гарбуз.
    • Горіхи — працюють так само, як і кабачки, тільки захисту та кількості життів у них ще більше. Через горіхи можуть стріляти будь-які персонажі.
    • Червоний перчик — найдорожчий герой гри рослини проти зомбі 5. Коштує вона 150 золотих монеток. Червоний перець веде атаку на невеликій дистанції, але зате може стріляти вогнем не по одному, а відразу за кількома противника. Щоправда, з-за дуже слабкого захисту перед перцем обов'язково потрібно встановити горіх, інакше він дуже швидко буде знищений. Атака у перчика не дуже сильна, але завдяки своїй масовості цей герой дуже важливий для перемоги над ворогом.
    • Рожевий лотос — одне з найбільш корисних рослин. Раз в декілька секунд випускає сітку, яка обплутує ворога і не дає йому не тільки пересуватися, але атакувати. В залежності від виду супротивника, час знаходження в павутині може становити від 2 до 10 секунд.

    Грайте на стороні рослин і переможете всіх зомбі, пройшовши 10 рівнів це аркади!

    .