Гра Гонки на конях на двох

    Проходження

    Опис Гри

    Якщо ви обожнюєте коней і фанатеете від перегонів, якщо вам в житті не вистачає екстремальних розваг, а душа жадає адреналіну, якщо ви підшукуєте класну гонку на двох, в якій буде цікаво позмагатися з другом, ця захоплююча гра обов'язково доведеться вам за смаком. Запускайте гру Гонки на конях на двох і насолоджуйтеся куражем змагань.

    На відміну від інших незвичних гонок на конях — це оригінальна гра на двох, приперченная гострими відчуттями. По геймплею і задумом — це свого роду Underground, тільки на конях.

    Тільки уявіть, що ви в напрузі стоїте на старті. Йде відлік секунд — і стрибка почалася. У грі ви мчіть серед полів на тлі красивій гірській місцевості. Жвава кінь від завзяття буквально гарцює і рве копитами асфальт. Один гравець управляє скакуном «Стрілками», другий — «WASD».

    Як і в Underground, в лівому нижньому куті ігрового поля ви бачите карту гонки і можете слідкувати за маршрутом. Графіка і промальовування деталей достатньо хороша. Насиченість кольорів у гонці теж радує.

    Основна складність гри — розкидані по треку бананові шкірки. Якщо вам не вистачить спритності від них ухилитися, ефект буде подібний машині на льоду — кінь почне крутити. Все це сповільнить швидкість і може привести до поразки в гонці.

    .