Гра Смурфики на двох

    Проходження

    Опис Гри

    Обожнюєте забавні фентезійні мультяшки про завзятих лісових істот смурфіки? Любите ігри-платформера в стилі Маріо? Підшукуєте класну гру-бродилку, в якій можна на двох з одним пуститися на пошуки геройств і пригод? Тоді запускайте добру і барвисту гру на двох Смурфики.

    Диваки смурфики щасливо і безтурботно проживали у своїй прихованої в лісовій глушині селі. Веселилися на узліссі, ходили в ліс за ягодами і квітами, грали і т.д. Як раптом одного разу злий чаклун Гаргамель, який ненавидів все добре і гарне, навів чари на їхній улюблений ліс. Тепер кожен куточок таїв смертельну небезпеку, всі гриби стали отруйними, стежками бродили в пошуках наживи кровожерливі дикі кішки і т.д.

    Двоє сміливців у грі зголосилися очистити володіння смурфіки від цієї нечисті і вирушили на подвиги. Вам з одним на двох належить в грі Смуфрики допомогти героям виконати місію. Нехай один управляє «Стрілками», а інший — «WASD». Спритно стрибайте смурфиками по небезпечним платформ, щоб не зірватися в прірву або річку. Один у грі зможе знищувати зелені гриби, інший — червоні. Стережіться диких кішок. Вас чекає повна подвигів цікаву подорож.

    .