Гра Гонки Барбі для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Завжди мріяли побувати у відпустці на тропічному острові? Обожнюєте водні види спорту і фанатеете від швидкісних перегонів? Є фаном Барбі? Тоді запускайте гру для дівчаток: гонки Барбі і складіть улюбленої героїні компанію в її безумствах на курорті. Їй знадобиться ваша допомога в екстремальних перегонах і збиранні скарбів, досвідчений штурман.

    Графіка і геймплей гри

    Графіка гри малює нам тропічний острів, загубився в просторах океану, в найбільш насичених фарбах. Блакитне небо і волошкова водна гладь змагаються один з одним в яскравості блакитних кольорів. Серед водних просторів гри розсипані мініатюрні дикі острівці з золотистого піску і благородних пальм. З води в гонці азартно дельфіни стрибають. Управління в гонці просте і зрозуміле — рухаємось «Стрілками».

    Курортний екстрим на Гаваях

    Барбі дуже любить подорожувати по різних екзотичних містечок планети. Знаючи про пристрасть коханої дівчинки до курортів та водної стихії, Кен купив для них путівку на Гаваї. Однак Барбі звичайного відпочинку та ігор на пляжі мало. Їй чого-небудь поазартнее подавай. Дівчині шалено захотілося відчути себе золотоіскательніцей, а ще поганяти на катері по водних просторах. Кен накупив подарунків і розкидав їх по прибережним водам, щоб Барбі могла пограти в пошуки скарбів. Ваша задача в грі: допомогти Барбі впоратися з катером у цій захоплюючій гонці для екстремальних дівчаток. Намагайтеся в гонці зібрати всі подарунки і не перекинутися через підступних трамплінів.

    .