Гра Поні на двох

    Проходження

    Опис Гри

    Любите історії про друзів з чарівної країни Понівілля? Підшукуєте захоплюючу леталку на двох з одним, в якій можна пережити шквал яскравих вражень від неймовірних пригод? Тоді запускайте гру на двох Поні і весело і цікаво провести час в компанії друзів Веселки Деш і Флаттершайн.

    Пегас Веселка Деш — справжній шибайголова і заводила будь-якої компанії. Його постійно тягне на пригоди і пустощів. Поні давно мріяв полетіти за межі Понівілля і помандрувати по безкрайніх просторах Эквестрии. І ось він підбиває сором'язливу і боязку Флаттершай скласти йому компанію в подорожі.

    Вибирайте собі з другом по конячці — і вперед на пошуки пригод! Для управління Флаттершай використовуйте «A» і «Z», для Деша — стрілки «Вгору» і «Вниз».

    Графіка гри яскрава і барвиста, тому мимоволі відчуваєш себе в самому мультфільмі. У грі на двох друзі поні повинні в кожному левел благополучно пролетіти маршрут. Для цього потрібно обходити зустрічаються на шляху перешкоди: дерева, огорожі, камені і т. д. Інакше поні загинуть, і гра буде закінчена.

    Також їм потрібно добути чарівні яблучка: червоні і золоті. Яблука підвішені в таких місцях, що, щоб дістати їх, потрібно хороша спритність.

    Якщо ви зумієте у цій грі на двох здобути хоча б 4 яблучка, то отримаєте пароль для продовження пригод в наступних рівнях. Якщо всі яблука, тоді кожен поні отримає в нагороду екстра життя.

    Вас чекає захоплююча подорож, повне небезпек, зустрічей з драконами і т.д. Цей маршрут стане справжнім випробуванням для дружби маленьких поні та вміння підтримувати один одного в біді для вас.

    .