Гра Дрифт - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Під час погоні за злочинцями поліцейським треба бездоганно точно управляти своєю машиною. Це допомагає наздогнати злодія, не піддаючи зайвому ризику оточуючих людей і самих себе. Без тренування досягти видатних висот у водійському майстерності буде дуже складно. Тому гра Дрифт пропонує вам взяти участь в гонках на поліцейських автомобілях, покращуючи вміння входити в повороти на високих швидкостях, використовувати турбо-прискорення, обганяти умілих суперників.

    Майстерність дріфту

    Коли поліцейська машина мчить за злочинцем, у її водія не буде можливості пригальмовувати перед поворотами – будь-яке зволікання дасть бандиту перевагу і шанс вислизнути від справедливого покарання. Зберігати високу швидкість на прямих ділянках траси досить просто, але зовсім по-іншому поводиться автомобіль в поворотах. Якщо влітати в них без гальмування, зростає небезпека втрати контролю над машиною, виїзду за межі дорожнього полотна та значної втрати швидкості. Щоб не тиснути на гальма перед кожним поворотом і не сповільнюватися під час швидкісної їзди, гонщики використовують дрифт – особливий прийом входу в поворот з занесенням.

    Гра Дрифт

    В дріфті відбувається втрата задніми колесами щільного зчеплення з дорогою. Від цього задній міст починає злегка ковзати, а машина швидко розгортається під потрібним водієві кутом, щоб знову стати на прямий ділянку дороги і продовжити їхати по нього без істотної втрати швидкості. Такий прийом часто використовують стрітрейсери, його показують багато популярні ігри гонки.

    У грі Дрифт вхід в занос проходить за спрощеною системою. Вам достатньо натиснути спеціальну кнопку, щоб машина почала дріфтовать. Робити це раціональніше всього на крутих поворотах, щоб не втрачати гоночного темпу.

    Турбо-прискорення і перемога після декількох кіл гонки

    Гра з поліцейськими гонками вимагає від геймерів повної зосередженості на дорожній ситуації і максимального контролю над поведінкою машини. Будь-яке, навіть найменше відволікання від заїзду може призвести до вильоту автомобіля на трав'яне покриття, де машина їде значно повільніше. Після таких помилок суперники вириваються вперед, і скоротити відставання буде зовсім не просто.

    Заїзди тривають кілька кіл, протягом яких будуть зустрічатися довгі прямі ділянки. На них варто використовувати турбо-прискорення. Енергію для нього гра Дрифт дає за перебування машини в заметі. Активація турбо настільки прискорить машину, що її буде важко стримати на дорозі при повороті, навіть при включеному дріфті. Тільки завершивши гонку на першому місці, ви зможете перейти в наступний етап гри, що проходить на іншій трасі.

    .