Гра Гонки на машинах для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    В різних містах планети проходять захоплюючі гонки. У них беруть участь дуже симпатичні машинки, так що гра прекрасно підходить для дівчаток. А напруженість змагань, сильні суперники і складні траси роблять цю забаву цікавою також і для хлопчаків.

    Спочатку вам дається невеликий стартовий капітал. На нього вийде придбати лише найпростіший автомобіль. Зате потім гра Гонки на машинах для дівчаток постачає геймерів достатньою кількістю коштів для покупки більш досконалої техніки, і для поліпшення характеристик вже наявної. Ігрові гроші даються за успіхи на гоночних етапах.

    У кожній з локацій слід провести три заїзду. У грі гонки на машинах для дівчаток проходять з різними цілями. Наприклад, вам треба фінішувати в першій п'ятірці. Або зруйнувати за обмежений час вказане кількість дерев'яних коробок.

    На трасі можна використовувати турбо-прискорення. Для нього необхідна енергія, що накопичується за допомогою спеціальних артефактів.

    У вікні оновлень машини доступна також тонка оптимізація її характеристик, начебто збільшення розмірів коліс та зміни пружності ресор. Це корисно для налаштування техніки під свій стиль їзди.

    .