Гра Стрілялка для дітей 3-4-5 років зі зброєю і собакою - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Спеціально для наших маленьких гостей ми знайшли одну з найбільш кращих ігор стрілялок для дітей 3, 4, 5 років! У цій грі не буде крові і насильства, але при цьому вона дуже цікава, має багато незвичайних рівнів, барвисту графіку, а також веселих мультиплікаційних персонажів. Вашим завданням, тут, буде захист нашої з вами улюбленої планети від інопланетних загарбників. Однак, примітно те, що замість людей, захищати землю від інопланетян будуть звичайні собаки! Так що розважайтеся!

    Після запуску цієї дитячої стрілялки ви побачите цікавий ролик розповідає про передують події, а якщо заглибитися в подробиці, то про те, як на Землю напали інопланетяни і хотіли знищити будинок з рідними собаці людьми, після чого вона вирішила врятувати все людство від злісних загарбників протистоячи їм поодинці і навіть перемагаючи їх! Все, що вам потрібно буде пройти 15 рівнів, перші 10 з яких проходять на одному диханні, а ось останні 5 будуть дуже важкими.

    Собака буде летіти на буді в те місце, куди ви наведіть курсор мишки. Стріляти потрібно буде за допомогою стандартної кнопки. Причому метою не буде знищити якомога більше супротивників, найголовніше — це вижити будь-якою ціною, знищивши при цьому якомога більше інопланетян. У дитинкою стрілялці в інтерфейсі присутні: смужка життів, віднімається при контакті з ворогами, лічильник кількості набраних грошей і очок, а також кнопки налаштувань і постановки гри на паузу. Після проходження кожного рівня, перед вами буде з'являтися магазин, в якому можна буде придбати багато корисних предметів, починаючи від гармат для озброєння буди і закінчуючи броньованими стінами для її захисту. Гра гра ідеально підійде для дітей у віці від 3, 4 до 5, 6 років. Якщо ви не хочете, щоб ваш синок грав у що попало, гра стрілялка для дітей 3-4-5 років за собаку зі зброєю буде відмінним і безпечним для його психіки розвагою.

    .