Гра Аватар Аанг - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Відчуваєте в собі потяг до мистецтва? Любите фентезійний мультик про Повелителі стихій Аватарі Аанга? Тоді запускайте гру Аватар Аанг і насолоджуйтеся улюбленим хобі, розфарбовуючи героїв мультфільму.

    Хроніки казкових світів чотирьох стихій

    У цій цікавій грі розфарбуванні про подвиги аватара Аанга ми зробимо екскурсію по дивним чарівним світах і подій, разыгравшимся в мультфільмі. Згідно з легендою, далеко на Сході існувало фентезійне царство, в якому правили чотири стихії. Населяли його чудесні тварини, духи і люди чотирьох народностей: Царство Землі, Плем'я Води, Повітряні Кочівники, Народ Вогню.

    Деякі з людей за допомогою прийомів ушу могли керувати стихією свого народу. А містичне полубожество аватар вмів керувати всіма чотирма стихіями. У грі він був посередником між світом людей і духів. Вмираючи, аватар перероджувався в людському вигляді представником однієї з чотирьох націй. Він підтримував рівновагу і мир на Землі. Коли пропав аватар, Народ Вогню почав війну.

    Головні герої гри

    Аанг — хлопчик, який став черговим людським втіленням аватара. Це останній з магів повітря, який народився і опановував майстерність у Храмі Повітря. Коли вчителі відкрили Аанг його божественне призначення, 12-річний хлопчик злякався своєї місії аватара. Потрапивши у шторм, Аанг впав у містичне стан аватара, законсервувавши себе на 100 років в надрах океану.

    Катару — дівчисько-маг з Племені Води. У грі вона володіє даром цілительства і управління стихією води. Саме вона знайшла Аанга і витягла з товщі води.

    Сокка — 15-річний брат Катари. У грі своїм магічним здібностям він воліє майстерність мисливця і воїна.

    Разом Аанг і хлопці — одна команда, яка зробила в іграх і мультиках масу славних подвигів.

    Як грати

    У грі перед вами на чорно-білій картинці відважна команда воїнів. За допомогою мишки керуйте пензликом, щоб розфарбувати Аанга. У грі у вашому розпорядженні буде широка гама кольорів. Успіхів у творчості!

    .