Гра Людина-павук 5 - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Подобається збирати пазли? Любите комікси і фільми про супергероя Людину павука? Тоді запускайте гру Людина-павук 5 і здійсніть екскурсію по хронікою подій з життя Спайдер-мена, збираючи уламки сюжетів у барвисті пазли.

    «Павукові» таланти на захист людства

    Людина павук — видатний персонаж з вигаданого світу фантастичних коміксів Марвел. Вигадали його Стів Дитко і Стен Лі. З тих пір, як він, більше 50 років тому вперше з'явився в історії коміксів, Людина павук став улюбленим супергероєм. Завдяки величезній популярності, про Людину павука зняли фільми та ігри за сюжетами коміксів.

    Творці придумали злободенну історію про те, як звичайний хлопчисько став найбільшим супергероєм, здатним боротися з сверхзлодеями. Про таку долю в глибині душі мріє кожен відважний хлопчик. І Дитко оживили ці мрії в сюжетах коміксів.

    Гра Людина-павук 5

    Згідно з передісторії ігор, Пітер Паркер був сиротою підлітком, якого виховували тітка і дядько. У коледжі його ображали і вважали «книжковим хробаком» за його тягу до науки. Через комплексів хлопчик уникав однолітків і боявся дівчат.

    Але випадкове провидіння перетворило цього забитого хлопчика-генія в найбільшого супергероя. На науковій виставці виведений за допомогою генної інженерії павук вкусив хлопця. Відбулися в організмі мутації пробудили в Пітері «павукові здібності. Він знайшов великими силами, спритність, чуття, здатність лазити по стінах, здійснювати неймовірні стрибки і стріляти павутиною. Свої таланти Паркер вирішив використовувати на благо суспільства і став супергероєм, щоб боротися зі злом. Так світ дізнався про Людину павука.

    Рудоволоса любов супергероя в грі Людина павук 5

    Оскільки в паралельної життя Людина павук був звичайним хлопцем, йому були не чужі ніякі людські почуття. Ще в студентське життя, Пітер був захоплений Мері Джейн. Ще б! Ця рудоволоса бестія була найкрасивішою дівчиною в коледжі, про любов яку мріяли всі хлопчаки.

    Але тільки ставши супергероєм, Пітер Паркер наважився зробити їй пропозицію. Одного разу він навіть розкрив дівчині свою другу особистість — Людину павука. Цією людською слабкістю супергероя потім знайшли спосіб скористатися вороги.

    Гра Людина-павук 5: найлютіший ворог, який викрав Джейн

    Свого заклятого ворога симбиота Венома Людина павук випадково привіз з відрядження в космос на своєму костюмі. Після битви в космосі супергероєві терміново знадобився новий костюм. Він взяв у гардеробі одяг, до якої прилип інопланетний паразит.

    Веном був монстром з раси галактичних паразитів. Ці тварюки вели своє існування за рахунок інших форм життя. Вступаючи в симбіоз з тілом, до якого прикріплювалися, паразити харчувалися адреналіном і енергією до тих пір, поки не виснажували смерть. Але симбиот Веном вирішив використовувати жертву по-іншому. Замість того, щоб виснажувати господаря, він вирішив використовувати його в своїх цілях. Спочатку Веном опанував Людиною павуком і випустив на волю його темну сторону. У приступі агресії Людина павук трохи не вбив коханих людей.

    Гра Людина-павук 5

    Коли Людина павук замолював гріхи в церкві, оскаженілий дзвоном дзвонів симбиот Веном відстав від нього і переліз на тіло Едді Брока. Цей журналіст ненавидів Пітера Паркера і мріяв помститися йому. Після того, як Він потрапив під владу паразита, симбиот обдарував його надсилою. Едді Брок перетворився на монстра Венома, який поставив метою свого життя винищити Людини павука.

    А коли він дізнався про ніжних почуттях супергероя до Мері, викрав її зі своїм подільником, щоб заманити Людину павука в своє лігво і вбити.

    Хроніки подвигів Людини павука 5 в барвистих пазлах ігри

    У цій грі ви поринете в загадковий і хвилюючий світ коміксів Марвел. Перед вами постануть картини мультиків і блокбастерів про Людину павука. У грі вам потрібно буде зібрати пазли з різними сюжетами. На одних зображений Людина павук, застиглий у кидку. На інших він бореться зі своїм заклятим ворогом Веномом. Також в грі перед вами постануть великі подвиги супергероя, застиглі в яскравих пазлах. Складіть осколки і подивіться, як він рятує улюблену Мері Джейн з лап лиходіїв і т.д.

    Використовуйте свою логіку мислення та кмітливість, щоб вирішити головоломки і зібрати осколочки в єдине ціле. Переміщайте фрагменти по ігровому полю з допомогою мишки. Приємного відпочинку!

    .