Гра Барбі: бродилка для дівчаток - грати онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Любите казки про принцес і про красуні Барбі? Обожнюєте динамічні і запальні бродилки в стилі Маріо? Тоді запускайте гру Барбі: бродилка для дівчаток і допоможіть казкової героїні в її пригодах. Вас чекають барвисті світи чудесного лісу, населеного дивовижними монстрами, і підступні перешкоди. Перевірте, чи достатньо ви спритний гравець, щоб здолати цей маршрут.

    Героїня королівських кровей

    У цій грі бродилки наша улюблена Барбі виступає прекрасною принцесою. Вона живе у надзвичайній казковій країні, в якій багато чудес і дивовижних явищ. Принцеса носить красиве рожеве плаття і, як і личить особи королівської крові, корону на своїй розкішній білявої копиці волосся.

    З волі суворого батюшки героїня гри Барбі: бродилка для дівчаток вже багато років живе у високій-високій вежі. Адже так заведено в казкових державах, щоб принцеса сиділа в ув'язненні, поки її не врятує відважний принц і не одружується на ній.

    Але наша дівчинка Барбі по натурі була справжня сміливець. Вона вирішила, що так можна і постаріти в очікуванні. Адже ніяк не знаходився сміливець, який міг перемогти на дуелі і посвататися до принцеси. А дівчина так мріяла про пригоди.

    Тому, будучи заповзятливої дівчиною, Барбі вирішила взяти ситуацію в свої руки. Вона втекла з вежі і вирушила на пошуки прекрасного принца.

    Гра Барбі: бродилка для дівчаток

    Казкові світи чарівного королівства

    Малюючи світи тридесятого царства, творці гри проявили хорошу фантазію. Виходила по-справжньому барвиста, яскрава і позитивна гра для дівчаток. Протягом всієї гри за Барбі спостерігають улыбчатые товстунчики-білі хмаринки. Игроделы забезпечили їх симпатичними мордочками. Вони завзято пливуть по голубій блакиті небозводу.

    Також в грі спостерігаються пряникові мотиви: пагорби лісу зовні нагадують великодні кекси і забезпечені оченятами. Під ногами у дівчинки зелений килим трави насиченого кольору. У лісі живе багато дивовижних істот: сухопутних риб-дракончиків, Дідів Морозів-розбійників, мухоморів і т.д.

    По геймплею гра Барбі: бродилка для дівчаток — точна копія Маріо, тільки в ролі завзятого італійця виступає неслухняна дівчинка. Тут також потрібно вибивати з цегляних платформ грошики, харчуватися грибами, щоб вирости, остерігатися монстрів, щоб не зжерли, і бродити. Навіть музичні мотиви, особливо, коли дівчинка росте, покуштувавши гриб, або, коли її вкусить монстр, що нагадують звуки улюбленого Маріо. Зате графіка в грі набагато багатше і нагадує мультяшну.

    Оповідь про пригоди заповзятливої принцеси

    Отже, наша білява принцеса-авантюристка вирвалася з ув'язнення. Тепер вона мріє побачити навколишній світ, пережити безліч пригод і, якщо пощастить, зустріти свого принца.

    На початку гри нам малюється карта з маршрутом. На відміну від богатирів, які виявлялися в казках на роздоріжжі трьох шляхів і повинні були вибрати, куди їм йти, Барбі такий вибір не надається. Їй уготовано лише один шлях і він пролягає з небезпечної місцевості, населеній масою монстрів, чудовиськ і смертельних пасток.

    Але відважна Барбі не налякаєш жодними небезпеками, тому вона ризикує пройти цей складний шлях і ваша задача в грі: допомогти їй це зробити.

    Керуйте Барбі «Стрілками». Щоб стріляти, тисніть «Пробіл». Спочатку ви будете грати зовсім маленькою героїнею. Щоб вона виросла, з платформи з вопросиком потрібно буде вибити гриб і з'їсти його. Монстрів можна обходити, застрибуючи на платформи, або ризикнути вбити, стрибнувши зверху.

    Гра Барбі: бродилка для дівчаток

    Також в грі потрібно допомогти Барбі зібрати побільше золотих монет. Адже принцесі, яка мріє про заміжжя, варто подбати про доданому.

    У цій грі, як і в бродилки Маріо, відважній дівчинці принцеси Барбі належить спритно стрибати по клаптики грунту над прірвою, ризикуючи зірватися вниз. З кожним рівнем буде додаватися все більше монстрів, пасток і небезпек. Добудьте у другому левел чарівна квітка — і дівчинка зможе відстрілювати своїх ворогів.

    Під час своєї подорожі Барбі зможе «політати» по небу так курсують з боку в бік глазастеньких платформочках. Їй доведеться ухилятися від обстрілу озвірілого від літньої спеки Діда Мороза-розбійника. Будьте спритними і спритними, щоб не програти, інакше принцеса стане гірко плакати.

    .