Гра Фиксики бродилка - грати онлайн безкоштовно для дівчаток

    Проходження

    Опис Гри

    Фиксики давно стали улюбленими дитячими персонажами, адже мультфільми з їх участю вже давно показуються по найпопулярнішим дитячим каналах. Та і як можна не полюбити цей добрий, веселий і пізнавальний мультфільм, який вчить дітей не тільки хорошим манерам, а ще й допомагає їм розібратися в пристрої нашого світу. Завдяки цьому мультфільму у дітей з'являється розуміння того, як працює комп'ютер, телефон, пральна машина і інші прилади, а також що можна з ними робити, а що ні.

    Про Нолике

    Головною дійовою особою мультфільму є маленький хлопчик і онук одне з найстарших Фиксиков — Нулик. Нуликів нещодавно виповнилося лише 5 років, але він розумний не по роках і має надзвичайно великим кругозором. Проте є у самого молодшого з Фиксиков і негативні сторони. Головним недоліком Нулики є його непосидючість і невгамовність. Як і всі діти він обожнює скрізь лазити, дізнаватися про все нове і робити все, що захоче, не помічаючи думку своїх родичів, друзів і знайомих. Через свою непосидючість наш головний герой і потрапляє у всілякі неприємності з яких його потрібно завжди рятувати. Причому порятунком найчастіше буде займатися його старша сестра Сімка.

    Як грати в бродилку

    Гра Фиксики бродилка розповідає про те, як наш улюблений герой знову потрапив в халепу, на цей раз попавши в світ Майнкрафта. Адже все почалося з того, що він теж хотів пограти в цю знамениту гру, однак не розрахував свої сили і замість того, щоб створити в ній свого персонажа, сам перемістився в кубічний світ повний страшних монстрів і інших небезпек. І цього разу сестра Сімка та інші Фиксики не зможуть йому допомогти, так що тільки ви можете допомогти Нуликів вибратися зі світу Майнкрафта!

    По влаштуванню, ця бродилка дуже проста, тут ви будете керувати головним героєм, який котиться на скейті, з допомогою стрілок на клавіатурі. При натисканні стрілки вліво, герой котиться ліворуч, а праворуч вправо. Для того, щоб стрибати потрібно натискати пробіл. Ось і все управління.

    Бродилка з Фиксиками трохи примітивна, але незважаючи на це, проходити її досить цікаво. Починаючи з другого рівня, долати перешкоди стане важче і вам частіше доведеться перепроходити все спочатку. З найбільш часто зустрічаються супротивників можна відзначити грибочки на які потрібно стрибати, лаву і кактуси, через які потрібно стрибати і гарбузові голови з летючими мишами, які будуть намагатися вас упіймати.

    .