Гра Doblons.io - грати в Доблонс Іо онлайн безкоштовно на весь екран

    Проходження

    Опис Гри

    Доблонс іо — захоплюючий багатокористувацький штуер. В ньому вам належить відчути себе невеликий човником, яка подорожує по картатій карті, збирає точки і потрапляє в сутичку з іншими човнами. Деякі з них відрізняються значно більшим розміром, а також потужністю знаряддя, яке вони будуть намагатися використовувати, щоб убити вас.

    Особливо це стосується великих човнів: ви помітите, що діаметр бомб цих човнів в кілька разів більше вашого, а це значить, що вони представляють для вас найбільшу небезпеку. По можливості намагайтеся уникати місць скупчення човнів: про те, де зараз знаходяться ваші вороги і в якому напрямку вони рухаються, розповість невелика карта-радар, яка розташована в правій нижній частині ігрового простору.

    Вам зручніше грати в doblons.io на весь екран — у цьому режимі простіше стежити за перешкодами, які можуть зустрітися на вашому шляху — зазвичай це досить великі острівці коричневого кольору. Вам варто уникати зіткнення з ними — з-за кожного удару про ці перешкоди буде знижуватися рівень вашого життя. Вам потрібно уважно стежити за цим індикатором, інакше біди не уникнути — ваше судно загине, і гра почнеться заново.

    Повноекранний режим doblons.io дозволить вам тримати в полі зору більший ділянку карти, а значить і своєчасно відстежувати суперників, які зроблять все для того, щоб якомога швидше потопити ваш корабель і ліквідувати вас.

    Гра Doblons.io

    Отже, doblons.io починається з того, що ви створюєте свій човен, даєте їй ім'я і відправляєтеся на пошук точок. Індикатор в нижній частині екрану показує відсоток виконання плану по збору точок для поточного рівня. Як тільки він заповниться повністю, ви перейдете на новий рівень і отримайте можливість поліпшити або додати один з типів зброї для свого човна. До речі, крім точок вам іноді будуть зустрічатися ромби — якщо це сталося, обов'язково спробуйте досягти їх, адже за них дають більшу кількість балів, а це означає, що ви швидше зможете перейти на новий рівень і, відповідно, отримати нове покращення для вашої човни.

    Гра Doblons.io

    Ви можете грати в Доблонс іо онлайн зі своїми друзями, ця гра відкрита для всіх любителів ігор подібного жанру. Управління човном можливо з клавіатури, миші, а також комбіновано — кожен зможе вибрати той стиль, який більш звичний для нього і дозволить бути найбільш ефективним.

    .