Гра Океану Іо - грати в Oceanar.io онлайн безкоштовно на весь екран

    Проходження

    Опис Гри

    Океану іо — це дивовижна гра, яка відправить тебе в подорож по підводному світу і дозволить тобі зустрітися з великою кількістю підводних мешканців. Деяким з них належить стати твоїми спільниками і приєднатися до твоєї зграї, а деякі являють для тебе жахливу небезпеку і збираються тебе з'їсти.

    У грі Океану іо події розвиваються таким чином. Ти — маленька рибка, твоє завдання-збирати їжу, яка збільшує твій вага і дозволяє тобі знайти велику зграю. Саме вона захистить тебе під час раптової зустрічі з потенційним супротивником — іншою рибою або медузою, при зустрічі з якою ви найімовірніше втратите декількох членів вашої зграї.

    Хоча з часом, коли вони підростуть, вони зможуть справлятися з медузами поодинці. Якщо вам зустрінеться краб, обов'язково зробіть його частиною своєї зграї — цей морський мешканець дуже сильний і дуже витривалий член вашої команди. Для того, щоб запросити краба або іншого самотнього тварини в зграю, натисніть пробіл.

    Грати в Океану іо онлайн стає особливо цікаво, коли навколо вашої риби вже утворилася досить велика зграя. У цей момент вам потрібно бути уважним до королеви-рибі, обов'язково стежте за тим, щоб вона перебувала в найбільш безпечному місці, тобто в середині зграї. Якщо вам вдасться вбити королеву зграї іншої риби, то вона перейде до вас. Не забувайте вчасно годувати королеву та інших учасників зграї.

    Гра Океану Во

    Вам дуже сподобається грати в Океану іо на весь екран. Грати в Oceanar.io в такому режимі корисно і цікаво — ви зможете насолодитися графічними і анімаційними ефектами, а також заздалегідь побачити потенційну небезпеку або велику зграю, яка рухається в перехресному напрямку. В повномасштабному режимі вам буде доступно більше інформації про місце розташування ваших противників і точок, де ви зможете як слід підкріпитися.

    Гра Океану Во

    Управління в Oceanar.io здійснюється з миші і клавіатури одночасно. Для того, щоб керувати зграєю, використовуйте клавішу W, і вона піде за вашому рибою. Це дуже зручно, особливо в ті моменти, коли рибі потрібен захист, однак про це варто подбати заздалегідь.

    .