Гра Море Іо - грати в mope.io (Море io) на весь екран, онлайн безкоштовно

    Проходження

    Опис Гри

    Гра Море іо дозволить тобі відчути себе невеликим тваринам, невеликий мишкою, мета якої — збирати їжу. Твій персонаж в mope.io дуже залежимо від води, за її рівнем можна стежити за допомогою індикатора, який розташований у нижній частині екрану. Якщо він опуститься до критичної позначки — настане смерть і гра почнеться заново. Ще твій герой залежить від інших тварин, які будуть загрожувати твоєму здоров'ю.

    Море іо — захоплююча багатокористувацька гра, яка дозволяє перейнятися справжнім духом змагання з перших хвилин. Тобі потрібно бути обережним і не допускати зустрічі з об'єктами, обведеними червоним контуром, вони несуть явну загрозу і впливають на рівень твого життя.

    До об'єктів, позначених зеленим контуром, навпаки варто намагатися дістатися — саме вони є твоїм їжею і головною метою, однак будь уважний для того, щоб не загинути в конкурентному битві. Отже, головне правило цієї гри: все, що зазначено зеленою облямівкою — їстівне, корисне і збільшує твій розмір і відповідно рівень життя, а все, що зазначено червоної — несе загрозу і дуже хоче з тобою розправитися.

    Гра Mope.io

    Грати в море іо онлайн сподобається як дітям від 3 років, так і підліткам, так як онлайн аркада не має супер-графіки, але пропонує користувачам відмінний геймплей. Ти можеш вибрати сервер відповідного регіону. Грай із співвітчизниками і гравцями зі всього світла. Доведи світовій спільноті, що саме твоя мишка сама спритна і сильна.

    Якщо ти граєш в повномасштабної режимі і розгортаєш Море Іо на весь екран, ти зможеш насолодитися графічними і анімаційними рішеннями в повній мірі.

    Гра Mope.io

    Битися в mope.io можна нескінченно. Це затягуюча гра, яка доставить вам масу задоволення. Управління здійснюється переважно мишею, але для того, щоб пірнути під воду, вам необхідно буде натиснути клавішу W. Однак, якщо ти думаєш, що сховавшись під воду, ти вирішиш всі свої проблеми — зарядишь свій рівень води і сховаєшся від потенційно небезпечних тварин, будь обережний! У воді теж живуть небезпечні тварини!

    Грати в mope.io на весь екран набагато зручніше, ніж в згорнутому форматі — ти можеш бачити більшу частину карти, а значить головні пункти поповнення води і ворогів, який в будь-який момент можуть напасти на тебе. У будь-якому випадку, тобі буде доступна невелика схема, на якій ти зможеш знайти місце розташування їжі і води, перешкод і інших тварин.

    .