Гра Прибирання в будинку Барбі

    Проходження

    Опис Гри

    ви Бажаєте взяти участь у повсякденному житті ляльки Барбі? Подобаються ігри для дівчат, в яких потрібно наводити в кімнатах порядок? Тоді запускайте гру Прибирання в будинку Барбі і проявіть себе справжньою хазяєчкою, у якої житло сяє чистотою.

    Барбі непоправна модниця, фанатка розваг і подорожей. Також вона обожнює влаштовувати всілякі вечірки і весело проводити час з друзями. Так і вчора: вона запросила до себе додому подружок на дівич-вечір. Дівчата ворожили на судженого, билися подушками, об'їдалися смакотою і т. д.

    В результаті їх ігор будинок став схожий на помийницю. У всіх кімнатах панував цілковитий безлад і хаос. Речі, іграшки та інше були розкидані. На підлозі валялися фантики, огризки, все було засипано крихтами. Подружки-неряшки навіть примудрилися пообливать підлогу соком, чаєм. Загалом, будинок нагадував цілковиту катастрофу.

    І тут Барбі подзвонила мама і сказала, що повертається з відрядження. Якщо вона побачить будинок в такому вигляді, то покарає доньку. Скоріше в грі прийдіть на виручку Барбі і допоможіть зробити генеральне прибирання до появи мами в будинку. Спочатку в кухні все потрібно розкласти по місцях, сміття викинути у відро, підмести та вимити підлогу, витерти щіткою плями на шафі і т. д. Потім прибрати розкидані іграшки в її кімнаті.

    .